2022'de GTX 970 alınır mı?

Bütçe
1800-1900-2000

seewithemo

Hectopat
Daha fazla  
Elimde AREZ RX550 2 GB 128 bit bulunuyor bunu 1.300 1.400 civarına satmayı düşünüyorum 100 TL elimde mevcut 2000 TL civarlarında GTX 970'ler bulunuyor 2022'de hala alınır mı?

Ek olarak çözünürlüklede alakalı. 1080p altı için özellik kısarakta oynayamadığınız oyun yok. Bende 1440x900 çözünürlük monitör var, 970 var. Hemen hemen tüm oyunları oynayabiliyorum. Ama full ayar açamıyorsun, bunu bilip öyle alman lazım. 1080p'de bu ayalar dahada kısılır.

Ek olarak çözünürlüklede alakalı. 1080p altı için özellik kısarakta oynayamadığınız oyun yok. Bende 1440x900 çözünürlük monitör var, 970 var. Hemen hemen tüm oyunları oynayabiliyorum. Ama Full ayar açamıyorsun, bunu bilip öyle alman lazım. 1080P'de bu ayalar daha da kısılır.

Elimde 1366x768 monitör var bence çoğu oyunu yüksek ayarda oynayabilirim diye düşünüyorum
Şunaki Sistemim:
AREZ RX 550
i5 4460
H81 Anakart
8 GB DDR3 1600 MHz RAM
400 WATT Power Supply
XPG SX6000 Lite M.2 SSD
320 GB HDD

Son düzenleme:
Elimde 1366x768 monitör var bence çoğu oyunu yüksek ayarda oynayabilirim diye düşünüyorum
Şunaki Sistemim:
AREZ RX 550
i5 4460
H81 Anakart
8 GB DDR3 1600 MHz RAM
400 WATT Power Supply
XPG SX6000 Lite M.2 SSD
320 GB HDD
Valla bilemiyorum hocam, dediğim çözünürlükte piyasada bir çok oyunu oynadım bu kartla. Evet, özellikle yeni oyunlarda artık yeterli gelmemeye başladı. Ama özelliklerin bazılarını kısarak bazını fulleyerek yine oynanabiliyor. Ha birde şu var hani ikinci elde 2bin tl civarlarındaki bir kart. Bu fiyata anca bu kadar olabiliyor. : )

Valla bilemiyorum hocam, dediğim çözünürlükte piyasada bir çok oyunu oynadım bu kartla. Evet, özellikle yeni oyunlarda artık yeterli gelmemeye başladı. Ama özelliklerin bazılarını kısarak bazını fulleyerek yine oynanabiliyor. Ha birde şu var hani ikinci elde 2bin tl civarlarındaki bir kart. Bu fiyata anca bu kadar olabiliyor. : )
malum ekonomide bu haldeyken anca bu kadar alınabiliniyor oda eldekileri satıp üstüne bi miktar para koyarak :(

malum ekonomide bu haldeyken anca bu kadar alınabiliniyor oda eldekileri satıp üstüne bi miktar para koyarak :(
O çözünürlükte, öyle çok fazla high, ultra takıntın yoksa seni üzmez diye düşünüyorum. Dediğim gibi kart çalıştırmıyor diye oynayamadığım pek oyun hatırlamıyorum. Cyberpunk 2077 bile oynadım. god of war oynadım, rdr 2 oynadım vs şuan day light 2 oynuyorum. dediğim gibi full ayar açamıyorum ama ortaya karışık ayarlarla, en kötü düşük ayarada alsam oynuyorum.

O çözünürlükte, öyle çok fazla high, ultra takıntın yoksa seni üzmez diye düşünüyorum. Dediğim gibi kart çalıştırmıyor diye oynayamadığım pek oyun hatırlamıyorum. Cyberpunk 2077 bile oynadım. god of war oynadım, rdr 2 oynadım vs şuan day light 2 oynuyorum. dediğim gibi full ayar açamıyorum ama ortaya karışık ayarlarla, en kötü düşük ayarada alsam oynuyorum.
geçen god of war indirdim 1366x768 low ayarlarda fsr ultra performans ta anca oynayabiliyorum o yüzden de değiştiriceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı