2022'de iPhone 6S alınır mı?

Bütçe
2000
Ben olsam almazdım zaten güncelleme desteği bitti iOS 16 almaz artık, 6S 2000TL altında falan oluyor o paraya Redmi Note 8 Pro falan bulabilirsin ben kullanıyorum MIUI 12.5.7 ile sıkıntısız.

Oyun oynaya biliyor musun?
 
Memnunum ben kasma donma yok kamera olarak işlemci performansı olarak yetiyor, benim telefon bayağı yıpranmış galiba batarya olarak iyi değil ama siz temiz bir cihaz bulursanız sıkıntı yaşamazsınız, Note 8 Pro ile 6S arasında ben Note 8 Pro derdim.

Aynen öyle bende o seçimde Note 8 Pro derim 6S alırsanız işlemci hafıza RAM yetersiz özellikle 16 GB alırsanız çok büyük sıkıntı yaşarsınız isterseniz bu devirde 6S almak yerine bütçem yok diyorsanız kaçak telefon alabilirsiniz.
 
Ben 6S 64 GB kullanıcısıyım. Mükemmel telefon pil yüzdesi orj 100. 2 ay oldu alalı herhangi bir sorun yaşamadım. Alacak kişilere şunu söyliyeyim. Orta oyunlar kaldırır telefon. Şarjı eh işte idare eder ama aşırı oyun falan oynarsanız kullanırsanız. Gününüzü çıkarmaz. Evet güncelleme durdu ama halen hızlı ve 2 yıl rahat idare edersiniz. Ama 32 GB ve üstü alın. Eğer 16 gb alırsanız geçmiş olsun.
 
iPhone kullanmak benim çocukluktan beri hayalimdi ve şimdi fırsat varken kullanayım diyorum dediğim gibi bana göre telefon araştırdığımda en uygun olanın 6S ve 6S Plus olduğunu gördüm.

iPhone güzel telefon bende 6 var gün içinde çok telefon ile görüşen oynayan biriyseniz şarj sıkıntısı yaşarsınız.
 

Geri
Yukarı