2022'de Mi9 T alınır mı?

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben iPhone 7 kullanıcısıyım uzun zaman Android kullandım ve yine geçmek istiyorum Mi9t aradığım özelliklere sahip bir telefon AMOLED ekran çentiksiz vs. ama 2. el dolap uygulamasında uygun fiyatlara var alsam eski olduğunu hissettirir mi kasma donma takılma yapar mı?

2. soru dolap uygulamasından direkt sipariş vermek güvenilir mi?

İşle.

iPhone 7 genel olarak daha iyi bir cihaz. Bu nedenle bu modele geçmek mantıklı değil. Ekran, batarya ve hızlı şarj olarak iPhone 7 modelinden daha iyi.

Bence işlemci de artık hızlı değil telefon DLS2022 oyununda çok takılıyor ve ısınıyor çok eski olduğu için sıfır hızını vermiyor.

Ben 2 senedir mi 9T kullanıyorum. 6/128 modelini. Çok memnunum. Bataryası çok iyi giidyor. Ekranı çok güzel. Ses kalitesi çok iyi ve yüksek ses veriyor. Android 11 ve MIUI 12.5 var. Yıl sonunda da MIUI 13 gelecek. Bence fiyatı uygunsa kesinlikle alabilirsiniz. Sizi uzun süre götürür. Kamerası da çok iyi. Google camera uygulaması ile biraz daha iyi performans veriyor. Bence alınır.

Ben 2 senedir mi 9T kullanıyorum. 6/128 modelini. Çok memnunum. Bataryası çok iyi giidyor. Ekranı çok güzel. Ses kalitesi çok iyi ve yüksek ses veriyor. Android 11 ve MIUI 12.5 var. Yıl sonunda da MIUI 13 gelecek. Bence fiyatı uygunsa kesinlikle alabilirsiniz. Sizi uzun süre götürür. Kamerası da çok iyi. Google camera uygulaması ile biraz daha iyi performans veriyor. Bence alınır.

Teşekkür ederim.

iPhone 7 genel olarak daha iyi bir cihaz. Bu nedenle bu modele geçmek mantıklı değil. Ekran, batarya ve hızlı şarj olarak iPhone 7 modelinden daha iyi.

Sizin garip bir iPhone 7 övme huyunuz var. Hayır genel olarak daha kötü bir cihaz. İşlemci, kamera, RAM, ekran, malzeme kalitesi hepsinde iPhone 7'den daha iyi.
2.el'de uygun bulursanız alabilirsiniz. Bütçenizi söylerseniz daha iyi telefonlar da bulabiliriz 2.el'de belki.

Xiaomi'den uzak durun arkadaşlar. Zamanında Redmi Note 8 Pro alan arkadaşlarınıza bakın. Hepsi yazılımsal hatalardan şikayetçi.

MIUI'da bug var ama daha çok Redmi ve POCO'yu etkiliyor. Özellikle POCO'yu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, kamera, RAM, ekran, malzeme kalitesi hepsinde iPhone 7'den daha iyi.
CPU olarak tek çekirdekte A10, çoklu çekirdekte SD 730 daha iyi. GPU olarak Iphone 7 daha güçlü. Farklı işletim sistemlerinin RAM'lerini kıyaslamazsın. Iphone 7 daha performanslı bir cihaz, ayrıca çözünürlük farkı da var. Kamera konusunda da düşük ışıkta Iphone 7 daha iyi. OIS avantajı da mevcut.
Ben gereksiz yere de hiçbir cihaz övmem, Apple cihaz da sevmem ayrıca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı