2022'de Mi9 T alınır mı?

Ben 2 senedir mi 9T kullanıyorum. 6/128 modelini. Çok memnunum. Bataryası çok iyi giidyor. Ekranı çok güzel. Ses kalitesi çok iyi ve yüksek ses veriyor. Android 11 ve MIUI 12.5 var. Yıl sonunda da MIUI 13 gelecek. Bence fiyatı uygunsa kesinlikle alabilirsiniz. Sizi uzun süre götürür. Kamerası da çok iyi. Google camera uygulaması ile biraz daha iyi performans veriyor. Bence alınır.

Android 11 geçtiğimden beri performans sorunu var. Bende Android 10 döndüm sorun çözüldü. Onda sonra güncellemelerden Android 11 çıkmıyor.

Android 11 geçtiğimden beri performans sorunu var. Bende Android 10 döndüm sorun çözüldü. Onda sonra güncellemelerden Android 11 çıkmıyor.

Bende Android 11 geçtim bır sorunla karşılaşmadım gayet düzgün çalışıyor. Her Android sürümü yükselttiğimde telefonu sıfırlıyorum o zaman sorunsuz akıcı bir şekilde kullanılıyor gayet güzel.
MediaTek işlemci beğenmiyorum ben.
2022 de s9Plus alınır mı?

Uygun fiyata ve temiz bulunursa alınır tabii ki. Çok güzel telefon S9+

S9+ 2018 çıkış yılı mi 9T 2019 çıkış yılı güncel bir telefon almak daha mantıklı gibi. Samsung Galaxy S20 FE gibi mesela. S9+ sıfır almak yerine 2.el alınabilir. Çünkü fiyatı Galaxy S20FE'ye yakın.

S9+ 2018 çıkış yılı mi 9T 2019 çıkış yılı güncel bir telefon almak daha mantıklı gibi. Samsung Galaxy S20 FE gibi mesela. S9+ sıfır almak yerine 2.el alınabilir. Çünkü fiyatı Galaxy S20FE'ye yakın.
Zaten arkadaşın bütçesi 2500TL o yüzden 2.el s9+ önerdim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı