2022'de oyun için 1660 Super alınır mı?

Bütçe
5000-6000
2600 ile online oyunlarda darboğaz yapması çok normal. Online oyunlar işlemci bazlıdır. Zaten tekli çekirdek performansı kötü bir işlemci için bu çok normal.
Senaryo tabanlı oyunlarda pek yapacağını sanmıyorum, örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İleride de daha iyi bir işlemci alabilirsiniz, zaten işlemci olarak eskidi artık. 600 TL ekleyip daha iyi bir kart almak varken 1660S almak gereksiz olur.

2600 ile online oyunlarda darboğaz yapması çok normal. Online oyunlar işlemci bazlıdır. Zaten tekli çekirdek performansı kötü bir işlemci için bu çok normal.
Senaryo tabanlı oyunlarda pek yapacağını sanmıyorum, örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İleride de daha iyi bir işlemci alabilirsiniz, zaten işlemci olarak eskidi artık. 600 TL ekleyip daha iyi bir kart almak varken 1660S almak gereksiz olur.

Rx 6600 ile bu işlemciyi kullansam daha iyi olmaz mı?

Güzel bu anakart sorun çıkarmaz. 5600 takmadan önce mutlaka BIOS güncellemesi yapın, aklınızda bulunsun.
Şuan sistemimde ekran kartı yok açamıyorum sistemi elimde de başka kart yok mecburen bir bilgisayarcıya götürüp orada halletmem gerek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı