2022'de Windows 11'e geçilir mi?

finn1

Hectopat
RAM
XPG 8GB gammix d30 kırmızı 3000mhz cl16 ddr4
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD, 1 TB HDD
Ekran kartı
RX 560
Anakart
MSI H410M PRO-E Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz
İşlemci
i3 10100F
Şu an Windows 10 kullanıyorum, performans açısından Windows 10'dan iyi midir? Yoksa daha mı kötü. Bir de TPM 2.0 istiyor falan diyorlar sanırım benim anakartım TPM 2.0 desteklemiyor. Sıkıntı çıkarır mı? Geçmeli miyim?

Sistemin desteklemiyorsa geçme, sıkıntı yaşayabilirsin. Sistemi destekleyenler geçebilir şu an. Windows 10 kalmanı öneririm.

Windows 11 henüz bana göre hazır değil hala biraz eksiklikleri var sistemine göre Windows 10 da kalman performans açısından daha mantıklı olur. Şunu da söyleyeyim oynamak istediğin oyunların bazıları sana Windows 11 de olduğun için sıkıntı çıkarabilir mesela VALORANT TPM 2.0 desteğin olmadığı için oynayamazsın. O neden ile Windows 10 da kalman çok daha mantıklı olur.

11'in kullanıma engel bir sıkıntısını göremedim. Sürükle-Bırak sorunu vardı onu da sürükleyeceğim şeyi Alt+Tab ile istediğim pencereye bırakarak çözüyorum. Yani benim için artık o da sorun değil. Sürükle-Bırak'ı dert ediyorsanız siz de öyle yapabilirsiniz. Performansta hız olarak sanki 10'dan birazcık daha hızlı gibi. Oyun performansında ise gözle görülür bir fark yaşamadım.

Şu an Windows 10 kullanıyorum, performans açısından Windows 10'dan iyi midir? Yoksa daha mı kötü. Bir de TPM 2.0 istiyor falan diyorlar sanırım benim anakartım TPM 2.0 desteklemiyor. Sıkıntı çıkarır mı? Geçmeli miyim?

Bence sen Windows 10 da kal Windows 11 de muhtemelen büyük DLL hataları var hatta bir keresinde Defender güvenlik açığı çıkmıştı Chromium tabanlı bir şey açtığınızda Defender size uyarı veriyordu Windows 11 kullanıcıları bunu yaşadı daha sonra ise bir güncelleme ile düzeltirldi ama sen bence Windows 10 yükle Windows 10 da kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı