Linux_Windows
Hectopat
Windows 8.1'de logo var başlat tuşunun.İkisinde de logo yok mu zaten? Kaldı ki 8.1 bir öncekinin sorunlarının yamalandığı sürüm. Daha stabil yani.
Windows 8.1'de logo var başlat tuşunun.İkisinde de logo yok mu zaten? Kaldı ki 8.1 bir öncekinin sorunlarının yamalandığı sürüm. Daha stabil yani.
Ama Windows kurarak otomatikmen mecbur kalıyorsun onun pek kaçarı yok.Bir de Microsoft'un kurallarına alet olmak istemiyorum.
Ancak sırf logosu var diye çok kısa ömürlü bir yazılım kullanmak pekte mantıklı değil hocam. Kullanmak konusunda iş sana kalmış ancak hem güvenlik hemde uyumsuzluk problemleri yaşaman fazlasıyla yüksek. Bunları göze alıyorsan kurmaktan yana problem yok. İstersen gider Windows XP bile kurarsın.Windows 8.1'de logo var başlat tuşunun.
İkisinde de logo yok mu zaten? Kaldı ki 8.1 bir öncekinin sorunlarının yamalandığı sürüm. Daha stabil yani.
Bir de Microsoft'un kurallarına alet olmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1363666
Sol alta dikkatli bakarsanız başlat logosu yok. Arkadaş bundan bahsediyor.
Siz bilirsiniz fakat 6 yıldır destek almayan bir işletim sistemi. Birçok sürücü için sorun çıkabilir antivirüsler çalışmayabilir vb. sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dediğim gibi bence Windows 8.1'e geçip 3. taraf yazılımlarla logoyu kaldırabilirsiniz. Yine de son karar sizin.
Windows 8.1'de 2017'de bitti.
Windows 8.1'de 2017'de bitti.
How to remove the Start button in Windows 8.1Ben logo olmadan kullanmak istiyorum.
Yanlış bilgi vermeyelim, Windows 8.1'in temel desteği 9 Ocak 2018'de bitmiş olup uzatılmış desteği 10 Ocak 2023'e kadar devam etmektedir.Windows 8.1 de 2017'de bitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.