2022'de Windows 8 kullanılır mı?

Dostum sorunlu diyoruz. Israrla sorunlu bir sistem mi kullanmak istiyorsun?

Bir de Microsoft'un kurallarına alet olmak istemiyorum.
Ama Windows kurarak otomatikmen mecbur kalıyorsun onun pek kaçarı yok.

Windows 8.1'de logo var başlat tuşunun.
Ancak sırf logosu var diye çok kısa ömürlü bir yazılım kullanmak pekte mantıklı değil hocam. Kullanmak konusunda iş sana kalmış ancak hem güvenlik hemde uyumsuzluk problemleri yaşaman fazlasıyla yüksek. Bunları göze alıyorsan kurmaktan yana problem yok. İstersen gider Windows XP bile kurarsın.

İkisinde de logo yok mu zaten? Kaldı ki 8.1 bir öncekinin sorunlarının yamalandığı sürüm. Daha stabil yani.

f763cb01-4f8e-4f96-a989-5bd3803c2d31.png

Sol alta dikkatli bakarsanız başlat logosu yok. Arkadaş bundan bahsediyor.

Bir de Microsoft'un kurallarına alet olmak istemiyorum.

Siz bilirsiniz fakat 6 yıldır destek almayan bir işletim sistemi. Birçok sürücü için sorun çıkabilir antivirüsler çalışmayabilir vb. sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dediğim gibi bence Windows 8.1'e geçip 3. taraf yazılımlarla logoyu kaldırabilirsiniz. Yine de son karar sizin.

Eki Görüntüle 1363666

Sol alta dikkatli bakarsanız başlat logosu yok. Arkadaş bundan bahsediyor.

Siz bilirsiniz fakat 6 yıldır destek almayan bir işletim sistemi. Birçok sürücü için sorun çıkabilir antivirüsler çalışmayabilir vb. sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dediğim gibi bence Windows 8.1'e geçip 3. taraf yazılımlarla logoyu kaldırabilirsiniz. Yine de son karar sizin.

Windows 8.1'de 2017'de bitti.

8.0'ın desteği 12 Ocak 2016'da bitti ve Microsoft Windows 8.0 kullanıcılarını Windows 8.1'e geçirdi, eğer ille de kullanmak istiyorsanız tek diyebileceğim şey ISO dosyasının çok zor bulunuyor olması.
Microsoft Türkçe ISO Dosyaları İndir - lisans.website
Bu sayfada ISO dosyaları var fakat MEGA'ya yüklendiği için kota sorunu yaşayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı