26 soru çözebilidim ama ne kadarı doğrudur bilemiyorum.
Şu an yaptığım hiçbir soruya güvenmiyorum.
10k yaparım diye başından beridir çalıştım ama beceremedim.
Bayağı zormuş herhalde herkes bitkin görünüyor iyi geçti diyen yok. Sağlam hırpalamışlar sanırım.
Zorluk seviyesi nasıldı hocam? 2021 ve 2022ye girmiş birisi olarak söylüyorum ÖSYMnin elinin ayarı yoktur.O kadar şey yaşadı insan bana kalırsa bir tık hafifletmeleri gerekiyordu ama artık elimizden bir şey gelmez sınav gelip geçti.
Çok zor olmasına karşıyım ama zor olması iyidir. Mesela şöyle söyleyeyim: EA'cı birisi kolay olduğunu görüp mat sorularının yanında 2 3 fen çözse sayısalcılara zarar. Keza kolay olsa yine çok yığılma olur. 100k geleceksen 120k gelirsin. O yüzden bi nebze de olsa içiniz rahat olsun.Hocam en zor tyt sorularını alıp ayt diye koymuşlar. Geçen yıllarla alakası yoktu bence fazla zordu. Ayrıca wifi şifresini logoritma fonksiyonunun görüntü kümesindeki elemanlarının toplamı yapan o babanın..
Zorluk seviyesi nasıldı hocam? 2021 ve 2022ye girmiş birisi olarak söylüyorum ÖSYM'nin elinin ayarı yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.