2023 nasıl geçti?

Kanka ya hiç aşık olma ya da git konuş. Açık açık konuşmadığım çok kişi oldu. Arkadaşlığımız bozulur diye korktum. Şu an hiçbiri arkadaşım değil. Açılamadım da. Sonuç hep aynı. Ya boş ver gitsin ya da git konuş

Bende de aynı durum var da olmuyor be abi. O da bana bakıyor ama hala anlamadım. O da benden mi hoşlandı yoksa bu nasıl bir dağ ayısı diye mi bakıyor bilmiyorum. Hiç açılmamak da reddedilmekten iyi geliyor. Kendi psikolojini nasıl toplayacaksın öyle bir olay yaşarsan :D.

Bu yıl sizi en çok etkileyen olay?
Steam'ın batışı.
Bu yıl hayatınıza giren en iyi şey?
Yeni bilgisayar parçaları.
Bu yıl hayatınıza giren en iyi kişi?
En iyi kişi yok hepsi sanaladan ve hepsi gitti.
Bu yıl hayatınızdan çıkan şeyler?
Steam'den oyun almak.
Bu yıl hayatınızdan çıkan kişiler?
Sayamam.
Bu yıl hedeflerinizi gerçekleştirebildiniz mi?
Hayır.
Bu yıl kendinizi geliştirebildiniz mi?
Valorant'ta aim geliştirmek sayılırsa evet :)

Kısaca 2023 aşırı kötü geçti tek eğlencem Valorant oldu.

Hiç açılmamak da reddedilmekten iyi geliyor.

Reddedilirsen iki seçenek var. Yabancı birisi olarak kalacaksınız veya en azından bir süreliğine mutlu bir birlikteliğiniz olacak. Hiç açılmazsan tek seçenek var. Yabancı oalrak kalacaksınızız. Mantıklı olan açılmak. Emin ol kızlar anlıyor ondan hoşlandığını ama sen diyene kadar tepkisiz kalıyor. Cidden anlaşılıyor. Belli etmemeye çalışsan da belli ediyorsun. Git açıl bu yıl bitmeden. Yılbaşına birlikte girmenizi dileyelim bizde. En kötü ihtimalle denedim dersin. Kaybedeceğin bir şey yok. Reddedilirsen senden bir şey gitmez.

İyisiyle kötüsüyle anlatın bakalım. Nasıl geçti?

Vb...

Bu sene hayallerim için önemli bir adım attığım yıldı bazı sıkıntılar olsa da buna şükür diyelim.
Hayatıma giren 3 yeni yakın arkadaşım oldu çıkan ve iyi ki çıkmış dediğim kişilerde oldu ve en kötü kısım aşk işi.

Reddedilirsen iki seçenek var. Yabancı birisi olarak kalacaksınız veya en azından bir süreliğine mutlu bir birlikteliğiniz olacak. Hiç açılmazsan tek seçenek var. Yabancı oalrak kalacaksınızız. Mantıklı olan açılmak. Emin ol kızlar anlıyor ondan hoşlandığını ama sen diyene kadar tepkisiz kalıyor. Cidden anlaşılıyor. Belli etmemeye çalışsan da belli ediyorsun. Git açıl bu yıl bitmeden. Yılbaşına birlikte girmenizi dileyelim bizde. En kötü ihtimalle denedim dersin. Kaybedeceğin bir şey yok. Reddedilirsen senden bir şey gitmez.

Kaybedeceğim bir akıl sağlığı olur abi. Ben böyle şeyleri kafaya biraz fazla takıyorum sanırım. Bir de reddedilince rezil olmak gibi bir şans var. İyi birisi olduğunu biliyorum ama ya arkadaşlarına falan anlatırsa.

İyisiyle kötüsüyle anlatın bakalım. Nasıl geçti?

Vb...

Kötü diyebilirim
Aile sevgisi görmemek.
Seviyormuş gibi yapan kıza tutulmak.
Maddi yetersizlik.
Yorgunluk bitmek bilmeyen hem de.
1 senemin boşa gitmesi(sınıf tekrarı yaptim)
Motor alacaktim hedeflerimize gerceklestiremedik.

Kaybedeceğim bir akıl sağlığı olur abi. Ben böyle şeyleri kafaya biraz fazla takıyorum sanırım. Bir de reddedilince rezil olmak gibi bir şans var. İyi birisi olduğunu biliyorum ama ya arkadaşlarına falan anlatırsa.

Sen ona açılsan da acilmasan da millet seni birbirine anlatacak zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı