2023 yılında 2015 MacBook Pro alınır mı?

devilsdragon

Decapat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yıl olmuş 2023 napacaksın 2015 model bir bilgisayarı diyecek arkadaşlar olabilir o yüzden en baştan belirteyim. Yaklaşık 3-4 yıldır böyle bir hayalim var. Windows çok severim memnunum fakat kullanım deneyimleri noktasında yatağımda uzanırken de bir şeylerle ilgilenmek kabloyla falan uğraşmak istemiyorum. Ayrıca touch pad noktasında çok övgüler alıyor bunları deneyimlemek istiyorum. Elbette daha üst seviye bir cihaz tercih edebilirim fakat 2. el noktasında şu an için giderlerimden taviz verebileceğim en iyi fiyat noktasında gücüm buna yetiyor bu yüzden bunu tercih ediyorum. Ayrıca kullanan varsa Dual boot ile Windows'da yanında kullanmak çok isterim fikirleriniz yorumlarınız tek tek çok önemli benim için. Tek dileğim eleştirmek yerine yorumlarınızı sebebi ile beraber belirtmeniz artıları eksilerini söylemeniz olur. Rica ediyorum o paraya oyun mu oynanır gibi şeyler söylemeyin en çöp bilgisayarımdan bile GeForce NOW ile en kral oyunları oynayabiliyorum artık. Çok da sisteme ihtiyacımız yok oyunlar için. Şimdiden çokça teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Linux laptop almanızı önermiyorum. Mac çok daha mantıklı olacaktır. Linux kafanızı karıştırır. Yazılım için alacaksanız zaten Mac OS X yazılım için tercih edilebilir. Uygulama desteği açısından Mac OS X daha önde.

Eski bir cihazda OS X hayalin istediğin gibi gitmez, en azından m serisi işlemcili 2.el bir MacBook al.

8 senedir başkasının kullandığı bir cihaza para vermek her ne olursa olsun mantıklı değil.
Windows kuramaz.
 
Eski bir cihazda OS X hayalin istediğin gibi gitmez, en azından m serisi işlemcili 2.el bir MacBook al.

8 senedir başkasının kullandığı bir cihaza para vermek her ne olursa olsun mantıklı değil.
"2. el noktasında şu an için giderlerimden taviz verebileceğim en iyi fiyat noktasında gücüm buna yetiyor bu yüzden bunu tercih ediyorum." @592041
 
Linux laptop almanızı önermiyorum. Mac çok daha mantıklı olacaktır. Linux kafanızı karıştırır. Yazılım için alacaksanız zaten macOS X yazılım için tercih edilebilir. Uygulama desteği açısından macOS X daha önde.

Windows kuramaz.

Windows kullanmak istediğini belirtmiyor, zaten MacBook alıyorsan Windows'a pek fazla gerek kalmaz.

@566156 beğenmedim vermeden önce neden bunu yaptığını biraz düşün, sadece senin fikirlerine uymuyor diye bunu yaparsan diğer insanların önünü kapatırsın.

Görmezden gel seçeneğini kullanma vakti gelmiş. 😌
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı