2023 yılında iPhone 11 alınır mı?

  • Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3B
Hocam ülke şartları belli. Telefon fiyatları belli. Yapabileceğim pek bir şey yok.


O çok daha iyi olur hocam.


Siz burada S22 övenleri dinlemeyin hocam. Sosyal'de bir S22 ve S23 seviciler türedi. Belki arkadaş iPhone kullanmak istiyor. Belki Android'den sıkıldı. Siz telefon önerin diye böyle bir konu açmamış konu sahibi. iPhone 11 alınır mı demiş ve sizden buna cevap istemiş.

Neden çok bilmiş gibi S22-S23 övüyorsunuz? Çok beğeniyorsanız kendiniz alın, kullanın. Arkadaş telefon önerin derse o zaman çok sevdiğiniz S22'leri översiniz.


Ki ben 6S, S22 gibi yeni çıkan telefonlardan iyi demedim. 6S ile aynı seviyede bulunan veya birkaç sene içerisinde çıkmış düşük-orta segmentli birçok telefondan hala çok daha iyi durumda.
Kardesim ben kesinlikle S22 al dedim mi ayrica övmeye de gelmedim farkettiysen memnunum dedim sadece ayrica ilk mesajimda da belirttim alinmaz diye.
 
Android'e ısınamaman benim umurumda değil, başkalarınında umurunda değil. 6S bile çok daha iyi geliyor diyen biriyle tartışmak benim hatam aslında ama neyse,

iPhone 11'in 2 sene sonra güncelleme desteği kesilecek, kamera ve SoC olarak 2022 orta segmentleri baş edebiliyor. Sırf iOS için iPhone 11 almak hiç mantıklı değil, ki zaten şu an iOS, Pixel UI ve One UI arasındaki tek fark eko sistem el verişliliği ve tasarım, inan bana S23 Ultra ve 14 Pro Max kullansan dediğime hak vereceksin.

Demem o ki, 399 dolarlık LCD panelli 2 yıl güncelleme ömrü kalan iPhone 11 almaktansa, kamera ve işlemci tarafında ezici üstünlük sağlayan ve daha uzun kullanım ömrü sunan 799 dolarlık S22 almak çok daha mantıklı. 11 ile tek ortak yönleri batarya olabilir, diğer bütün konularda S22 çok daha üstün.

Bu arada 6S 2-3 yıl önce çoktan öldü. Arayüzde 60 FPS çalışıyor diye ölmemiş mi oluyor anlamadım.

Kamera kıyaslamasında benim telefonum S20 FE Iphone 11'den daha iyi çekiylr genel anlamda arkadaşımda Iphone 11 var alma diye dil döktüm S21 FE al daha ucuza dinlemedi aldı.
Bi baktık ikimizin telefonumda 5x zoom yaptık benim telefonumda yazılar çok net okunurken Iphone 11'de yazılar okunmuyordu (benim telefonumda telefoto lens var ama 3x optik zoom var 3x'den somra ana kameradan kırpma yaparak dijital zoom yapıyor 30xe kadar.

Bu fiyata alınmaz.
Fiyatına değecek bir telefon değil İphone 11.
Özellikle o kadar para veriyorsun daha iyi ekran görmek istersin o paraya.
S21,S21 FE Iphone 11'den ucuz ve daha iyi yazılım dışında.
Zaten İphone 11 rakibi S20 serisidir S21 değil.
Aynı fiyat bandında ise S22 var alınabilir bir telefon.
Onun dışında İphone alıyorsan ikinci el XS,XS Max,11 serisinden biri alınabilir.
Ya da sıfır alacaksan 12 serisinden bir telefon alabilirsin.
 
Siz burada S22 övenleri dinlemeyin hocam. Sosyal'de bir S22 ve S23 seviciler türedi.
Türedi derken? Bilmediğiniz ifadeleri yersiz yere havalı görünmek için kullanmayın çünkü daha da rezil ediyorsunuz kendinizi. Bu forum teknoloji forumuysa ve konu cep telefonları ile alakalıysa mantıken en iyisini önermemiz gerekir, fanboyluk yapmanın bir lüzumu yok. iPhone 11, Samsung tarafında S20 serisi ile rakipken aynı fiyatta iPhone 13'ten daha iyi olan S22 alınabiliyor, demek istediğim böyle bir imkan varken Dynamic AMOLED-FHD+ ve 120hz ile HDR10+ destekli paneli olan S22 yerine neden IPS-HD+ ve 60hz panel bir telefon almak istesin ki? iOS kullanmak için yazılım dışında her konuda geride olan bir telefon mu alacak? Ki Samsung'un yazılımında bir problem yok, One UI 120hz ile gayet stabil ve güzel çalışıyor.

Siz telefon önerin diye böyle bir konu açmamış konu sahibi. iPhone 11 alınır mı demiş ve sizden buna cevap istemiş.

Neden çok bilmiş gibi S22-S23 övüyorsunuz? Çok beğeniyorsanız kendiniz alın, kullanın. Arkadaş telefon önerin derse o zaman çok sevdiğiniz S22'leri översiniz.
Konunun açıldığı kategoriye bak ve bilip bilmeden konuşma bir daha :)
 
Samsung çıktığında alınmaz ama sonradan çok iyi. S serisi çıktıktan sonra 7-8 ay içinde 2. elde yarı fiyatına düşüyor. Ama Apple değerini kaybetmiyor. A52 kullanıyorum ki bu telefon 2.5 yıllık. Ama hiç kasma yok hala çok iyi çalışıyor 90Hz AMOLED ekranıyla.


11 bile öldü 😃
Ölüsü bile 18 bin lira,biz ölmüşüz haberimiz yok.
 
iPhone kullanmak istiyorsanız ve Android telefonlara sıcak bakmıyorsanız uygun bir fiyatta alınabilir ama diğer türlü sıfır iPhone 11 artık alınmaz. Mantıklı bir satın alım olmaz. Benim çıkışından beridir hiç sevmediğim ısınamadığım bir telefon. 2019 yılında bile LCD ekranlı olması saçmayken 2023 yılında ekran teknolojisi konusunda çok çok geride kalıyor. LCD olması da sıkıntı değil 720p gibi düşük bir çözünürlükle gelmesi sıkıntı. iPhone 11'in yazılım dışında çekici bir yönü yok. Kamera olarak son kullanıcı için fark eden pek bir durum olmuyor düşük ışık haricinde. Karar sizin. Ben bu durumda iPhone 11 yerine çok daha kaliteli ve günümüz standartlarında bir Android telefon alınması taraftarıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı