2023 yılında PS3 alınır mı?

dwuyzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bazı alışveriş sitelerinde 5000-6000 bandında olan PS3 konsollar gördüm. İçerisinde birçok oyun var (HDD içerisinde). Ben sadece FIFA 19 PES 20 GTA 5 gibi oyunlar oynamak için almak istiyorum. Grafik gibi konular bende ön planda değil çok kasmam o tür şeyleri. Sadece sorunsuz oynatsın yeter diyenlerdenim. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bazı alışveriş sitelerinde 5000-6000 bandında olan PS3 konsollar gördüm. İçerisinde birçok oyun var (HDD içerisinde). Ben sadece FIFA 19 PES 20 GTA 5 gibi oyunlar oynamak için almak istiyorum. Grafik gibi konular bende ön planda değil çok kasmam o tür şeyleri. Sadece sorunsuz oynatsın yeter diyenlerdenim. Sizce alınır mı?
5-6 ne ya vicdansızlar. Tam bütçeniz ne kadar hocam?

6K ya series S alırsın zaten. Gamepass le de akar gidersin. 17 senelik konsola ciddi ciddi 5 - 6K fiyat mı biçmişler. Ne biçim dolandırıcı bunlar arkadaş 😀

Umarım konu şaka amaçlı açılmıştır 6000 fiyatina 1000 lira daha ekleyip PS4 alırım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı