2023 yılında PS4 veya Xbox alınır mı?

Birincisi laptoplar HDMI girişini aktarmak için kullanabilirsiniz. "Yansıtmak" için değil. Bu yüzden televizyonda oynayacaksınız fakat Series S önermiyorum bu bütçede. Pişman olmayabilirsiniz belki 1-2 yıl boyunca fakat 3.-4. yıllarınızda biraz pişman eder gibi sizi bu konsol. Eski donanım dediğim şey 8. Nesile benzer performans vermesi.

Hocam attığınız link güzel gibi. Bağlama olayı dediğim Series S'te oynadığı oyunu laptop ekranına bağlıyor klavye mouse şeklinde daha rahat oynuyor.

Neden pişman eder?

Hocam attığınız link güzel gibi. Bağlama olayı dediğim Series S'te oynadığı oyunu laptop ekranına bağlıyor klavye mouse şeklinde daha rahat oynuyor.
Klavye-mouse desteği normalde de var fakat her oyun için geçerli değil. Ayrıca arkadaşın dediği gibi laptoplarda bulunan HDMI girişi ile görüntü aktarımı yapılıyor fakat başka bir cihazdan maalesef görüntü yansıtılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun 16. dakikasından itibaren anlatıyor hocam bağlama olayını.

Hocam 15 bin lira bütçe yazmışsınız. Sırf 5 bin lira daha ucuza hem düşük depolamalı hem de 2-3 kat daha az performanslı bir cihaz alacaksınız ve özel oyunlardan mahrum kalacaksınız. Bütçeniz 10 bin olsa anlarım fakat 15 bine ne PS4 ne Series S alınır.

Yok hocam televizyona bağlarım o sıkıntı değil. Klavye mouse oynamak için demiştim ben. Ve klavye mouse bağlama hangi oyunlarda destekleniyor? Nereden bakabilirim?

Hocam 15.000 Değil aslında gibi bir şey. Ne kadar ucuz o kadar iyi benim için şu an. Performans nasıl mesela 30 fps bile vermiyor mu?

Diğer yeni nesil cihazlara göre donanımı daha güçsüz olduğu için söylüyor fakat ben abartılacak derece olduğunu düşünmüyorum.
Siz memnun musunuz hocam performanslardan? Oyunları ağır mı oynatıyor?

Yok hocam televizyona bağlarım o sıkıntı değil. Klavye mouse oynamak için demiştim ben. Ve klavye mouse bağlama hangi oyunlarda destekleniyor? Nereden bakabilirim?

Klavye mouse hikaye ve FPS çoğu oyunda oluyor fakat her oyunda oluyor demek de değil. Mesela 2 gün önce RD2'de PS4'e klavye mouse bağladım olmadı. Ayarlamak gerek sanırsam. Her klavye oluyor o konuda içiniz rahat olsun fakat televizyondan klavye mouse oynamak kol ile oynamaktan bayağı zor.

Hocam ağırlarda 30 hafiflerde 60 oynatıyor fakat sorun ileride her oyunu 30 oynatacak olması PS4 gibi ve oyunların gelmeyeceği. Xbox her ne kadar Series S'e de gelecek dese bile BG3 Series S kaldırmadı mesela o yüzden Series X'e de gelmedi. Yani ben bu olayın da yalan olduğunu düşünüyorum. Ne kadar ucuz o kadar iyi diyorsanız 500-1000 liraya sarı sitede PS1/2 var onu alın yani Bunlar öyle sırf ucuz diye alınacak şeyler değil.

Burdan bakabilirsiniz.
Siz memnun musunuz hocam performanslardan? Oyunları ağır mı oynatıyor?
Ben memnunum. Şuana kadar deneyimlediğim oyunların performansı gayet iyiydi. Tabi ilerleyen zamanlarda ağır oyunlar 30 FPS çalışabilir fakat bu bütçedeki bir konsolda kabul edilebilir bence.

Hocam şu an kullandığım laptop baya kötü. O yüzden 30 fps benim için güzel. Oyun gelmemesi de sıkıntı değil benim için. Kütüphaneye baktım bana yeterli oyun sayısı olarak.

Hocam sınırlı dedikleri ne? Sadece klavye falan mı destekliyor? Anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…