Yani günlük kullanım videolarına ve incelemelerine baktım öyle çok pil tüketiyor gibi gözükmüyor.5G değil de pil tüketimi fazla olabilir. S20FE güçlü bir işlemci ve GPU'ya sahip ve pili 4500mAh, çok daha başka faktörlerde var tabii ama oyun ve güçlü CPU+GPU ise kesinlikle S20FE ben telefonda neredeyse hiç oyun oynamam o yüzden A34 bana yeterli geldi
Oyun performansı hakkında düşünceleriniz nelerdir?4.5G bile bu kadar başarısız iken 4-5 yıl sonra 5G'de başarısız olacaktır daha bazı yerler 3G çekiyor.
Ben S20 FE kullanıyorum memnunum.
YouTube üzerindeki videolarda şebeke bağlantısı olmadan testler yapılıyor yani orada 6,5-7 saat ekran süresi veriyorsa size şebeke bağlantısı ile 6 saat anca verir bu da gününüzü çıkarmaya yeterli.Yani günlük kullanım videolarına ve incelemelerine baktım öyle çok pil tüketiyor gibi gözükmüyor.
S20 FE çok daha üstün. MediaTek Dimensity 1080 ve Qualcomm Snapdragon 865 karşılaştırmaya bile gerek duyulmayacak iki işlemci, sadece isimlerini okuyunca bile hangisinin daha üstün olduğunu anlıyorsunuz.Oyun performansı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
12000-12500 TL civarında şuan S20FE.Zaten zam gelmiş hocam bakmasınız da olur![]()
Oyun performansı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Doğrudur zaten okulda vs. telefonu kullanmayacağım geldiğimde en fazla 2 saat oyun oynayıp 1 saat video izlesem günü çıkarırım galiba.YouTube üzerindeki videolarda şebeke bağlantısı olmadan testler yapılıyor yani orada 6,5-7 saat ekran süresi veriyorsa size şebeke bağlantısı ile 6 saat anca verir bu da gününüzü çıkarmaya yeterli.
Honor 70 için söyledim hocam.12000-12500 TL civarında şuan S20FE.
25 inden hemen sonra alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.