2023 yılında Samsung Galaxy S4 mini alınır mı?

Küçük telefonlar hoşuma gidiyor bu yüzden yenilenmiş Samsung Galaxy S4 (GT-i9190) mini almak istiyorum ayrıca günümüz telefonlarına kıyasla çok düşük bir SAR değerine sahip bu yüzden dikkatimi çekti. Aldığımda cihazı hiç yormayacak hafif bir Custom ROM atacağım gaaps bile yüklemeyeceğim internet tarayıcısı üzerinden YouTube vs istediğim sitelere girebileyim zaten benim için yeterli eğer video müzik vs yükleyeceksem de 16 GB MicroSD kart var onu cihaza takıp ne varsa oraya yüklerim root atıp SD maid Pro ile derinlemesine sistem temizliği yapıp cihazın yorulmamasını sağlarım şu an elimde A23 var ama hoşuma gitmiyor yeni cihazlar sizce alayım mı yoksa başka bir öneriniz var mı fikrinizi belirtirseniz sevinirim dostlar.

General Mobile GM20 Pro - Önerimdir.

0.292 W/kg.
 
Hocam bütçede sıkıntı yok ama ben düşük SAR değerine sahip bir cihaz arıyorum IPhone'larda çok yüksek.
İş yerinde 4 tane access point, 7 tane sunucu 35 laptop 100 tane telefon olan ben 🫡

Not: günün 14-15 saati bluetooth kulaklık takarım ve bluetooth ile çalışan aklıma gelmeyen onlarca cihaz vardır muhtemelen.
 
İş yerinde 4 tane Access Point, 7 tane sunucu 35 laptop 100 tane telefon olan ben 🫡

Not: Günün 14-15 saati Bluetooth kulaklık takarım ve Bluetooth ile çalışan aklıma gelmeyen onlarca cihaz vardır muhtemelen.

Hocam ben biraz fazla takıntılıyım çünkü bir aralar beyin kanseri olduğumu sanmıştım sonradan boyundan kaynaklı bir ağrı çıktı o günden beri teknolojik cihazlardan istemsizce uzak duruyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı