Why not?Ama çok zor.
Arkadaşlar benim şahsi düşüncem. Çıkamayız 2 yılda hadi 3 diyelim ama bunun üssü var, deneme uçuşları var, roketi yapmak var... Sizce çıkabilir miyiz?
Bu görselden sonra da Türkiye efsane Amerika bitim diyen çıkacak mı acaba?Arkadaşlar ben fikrimi değiştirdim. En az 7 yıl sonra diyorum.
Eki Görüntüle 874137
Gelip o gencecik çocukları yerlere yatırıp ters kelepçe yapılırken, plastik mermilerle ateş edilirken, sanki terör örgütünün üssü gibi okullarını kuşatırken sorun yok ama? Bunlar insan, bunlar atama düzenine karşı çıkanlar, bu gençler terörist değil.Gelip orada katil polis diye bağırırken sorun yok ama?
Terörist sadece eline silah alarak olmaz. Düşünce fikir vb...
Gelip o gencecik çocukları yerlere yatırıp ters kelepçe yapılırken, plastik mermilerle ateş edilirken, sanki terör örgütünün üssü gibi okullarını kuşatırken sorun yok ama? Bunlar insan, bunlar atama düzenine karşı çıkanlar, bu gençler terörist değil.
Lütfen dini değerleri ayak altına alma konusunu tekrar araştırın, bu videoda o konu gayet açık net ve haklı biçimde anlatılmış sonuçta bir tablo asılamadan yerde durur değil mi?Adamlar katil polis diyor dini değerleri ayak altına alıyor hiç alakası olmadigi halde LGBT provokasyonu yapıyorlar. Bunlar mi suçsuz?
Lütfen dini değerleri ayak altına alma konusunu tekrar araştırın, bu videoda o konu gayet açık net ve haklı biçimde anlatılmış sonuçta bir tablo asılamadan yerde durur değil mi?
LGBT konusunun alakası yokdu fakat çok sevdiğiniz yönetimdeki insanlarınız işin içine LGBT'yi kattı. Bana terörist diyebilirsiniz, polis düşmanı diyebilirsiniz ne derseniz deyin ben haklı olanın yanındayım, İstanbul Valiliği: Kadıköy'de maske takmayan kadını gözaltına alan polisler görevden uzaklaştırıldı bu olayda da haklı olan ve görevden alınan polislerin yanında durduk.
Boğaziçine kapıdan içeri giremeyecek insanlar adamalara sallıyor komik. Öğretim görevlisi olamayacak adamı rektör yaptılar buna sesleri çıkmıyor öğrenciler itiraz edince terörist oluyor. Kesin sonu gezi gibi olacak dolar peek yapacak olayı boğaziçine kesicekler çok değil 1-2 ay sonra göreceğiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.