2023 yılında Windows 11 21996.1 kullanır misiniz?

489798

Hectopat
Makaleler
26
2023 yılında nostalji olsun diye Windows 11 21996.1 kullanır misiniz?
-Türkçe dil seçeneği olsa kullanırım Windows 10'a çok benziyor ve bu sürümde timebomb yoktu.
Not:21996.1 yapısı Windows 11'in sızmış ilk yapısıdır.

Windows 11 21996.1 ekran görüntüsü.

1673289080395.png

Son düzenleme:
Vay be, dün gibi hatırlıyorum. Herkes linklere yüklenmişti deliler gibi. Recep abi indirme servisi üyeliği falan almıştı. O kadar detaylı hatırlıyorum.

1673290216203.png

Yedeği durur hala diskimde.

Sorunuza gelirsem, kullanılmaz. Aralarında neredeyse fark yok ve güvenlik, performans sorunları had safhadaydı.

Vay be, dün gibi hatırlıyorum. Herkes linklere yüklenmişti deliler gibi. Recep abi indirme servisi üyeliği falan almıştı. O kadar detaylı hatırlıyorum.

Eki Görüntüle 1628131
Yedeği durur hala diskimde.

Sorunuza gelirsem, kullanılmaz. Aralarında neredeyse fark yok ve güvenlik, performans sorunları had safhadaydı.

O günleri benim şimdi aklıma geldi 15 Haziran'da mobil veriyle indirmiştim sonuç hüsran :(
İnternetim 2 GB'Ti 80 TL fatura gelmişti.

Hard diskimde duruyor kendileri ISO halinde silmedim baktıkça o gün geliyor aklıma :)

@Recep Baltaş abi selam Windows 11 yayınını izleyince gaza gelip yuklemistim. Umarım yorumumu görürsün

O günler benim şimdi aklıma geldi, 15 Haziran'da mobil veriyle indirmiştim. Sonuç hüsran. :(
İnternetim 2 GB'tı 80 TL fatura gelmişti.

Teknoloji aşkı olsa bu gerek, dosyanın saatine bakıyorum 15 Haziran'ı 16 Haziran'a bağlayan gecede ben de zar zor indirmişim. Güzel günlerdi, fatura ödeyeli çok olmuştur ama geçmişler olsun yine de.

Teknoloji aşkı olsa bu gerek, dosyanın saatine bakıyorum 15 Haziran'ı 16 Haziran'a bağlayan gecede ben de zar zor indirmişim. Güzel günlerdi, fatura ödeyeli çok olmuştur ama geçmişler olsun yine de.

Umarım yukarida yazdığım yorumu Recep abi görür.

Teşekkürler

Güncel sürümü kullanırım kullanırsam. Eski sürüme gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı