Çözüldü 2023 YKS sınavına girip yerleşmiş bir kişinin 2025 YKS'de OBP'si kırılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scoflame

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller diliyorum. Ben 2023 YKS sınavına girmiş ve bir bölüme yerleşmiş bir kişiyim. Yerleştiğim bölüme kaydım halen daha devam etmekte fakat ben bu üniversiteyi bırakma kararı aldım. 2024 YKS sınavına girmedim, haliyle herhangi bir tercih yapmam gibi bir durum da söz konusu olmadı. Bu sene gerçekleşecek olan 2025 YKS sınavına hazırlanıyorum. Az önce bu sınav için başvuru yaptım ve "öğrenim durumu" olarak "bir yükseköğretim programına kayıtlı" ibaresini işaretledim. Sorum şu: Bu sene gireceğim sınavda OBP'm kırılır mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Şöyle bir ekleme yapayım ben de. 2024'te sınava girsen de kırılmazdı. Önemli olan yerleşip yerleşmemeniz oluyor. Yerleştikten sonraki seneler OBP kırık olur. Siz 2023'te yerleştiğiniz için OBP'niz 2024'te kırıldı. Bu sınavda bir sorun oluşturmuyor.

Şöyle bir ekleme yapayım ben de. 2024'te sınava girsen de kırılmazdı. Önemli olan yerleşip yerleşmemeniz oluyor. Yerleştikten sonraki seneler OBP kırık olur. Siz 2023'te yerleştiğiniz için OBP'niz 2024'te kırıldı. Bu sınavda bir sorun oluşturmuyor.
Şu an bir üniversiteye kayıtlı olmam da bu durumu değiştirmiyor değil mi? Çünkü ben 2023'de yerleştim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı