2023'de iPhone 11 kullanılır mı?

NoxHit

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600
Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5
M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2
Kasa: Corsair İcue 3000d
Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt
Mouse:Fantech Helios 2 Pro s
Klavye:Asus rog strix scope nx
Kulaklık:Asus Rog Pelta
Meslek
Öğrenci
Abim Android bir telefona geçmeyi düşünüyor eğer istersem bana iPhone 11 AirPods Pro ve Apple Watch 7'sini verecek şu anda elimde olan cihaz Samsung M52 5G sizce iPhone 11 geçsem bu yılda hala kullanılır mı oyun falan oynamıyorum.

Kullanılır 2-3 sene daha gideri olduğunu düşünüyorum.

Benim aklımdada geçmek var zaten Apple ürünlerini daha çok seviyorum ama ömründen dolayı bir düşündüm.

Şu an kullandığın Samsung'dan cok daha iyi olur. Ama bataryasini degistirmek gerekebilir IPhone'nun.

Hocam o sıkıntı değil bataryasını değiştirebilirim orijinal bataryayı nerede değiştirebilirim bir de fiyatları nelerdir? Bir bilginiz var mı?

Benim aklımdada geçmek var zaten Apple ürünlerini daha çok seviyorum ama ömründen dolayı bir düşündüm.
Pil konusundan başka sorunlu bir yerlerini görmedim ben pil sağlı 70' e yakın bişeyse onu değiştirin.
Telefonu çok aktif kullanıyorsan powerbank bağımlısı olabilirsin.

Pil konusundan başka sorunlu bir yerlerini görmedim ben pil sağlı 70'e yakın bir şeyse onu değiştirin.
Telefonu çok aktif kullanıyorsan powerbank bağımlısı olabilirsin.

Hocam aşırı aktif telefon kullanmıyorum pil sağlığı 80 85 civarında olması lazım. Zaten okulumda telefonlar toplanıyor okul süresi telefon kullanamıyorum.

Hocam aşırı aktif telefon kullanmıyorum pil sağlığı 80 85 civarında olması lazım.
Biraz daha gider sanırım batarya.

Ekran süresi 4 saat üzeri götür gibime geliyor şu haliyle de yine kullanan kişiler yorum yapsa iyi olur bu konuda aktif olarak bir deneyimim yok cihaz hakkında.

Biraz daha gider sanırım batarya.

Ekran süresi 4 saat üzeri götür gibime geliyor şu haliyle de yine kullanan kişiler yorum yapsa iyi olur bu konuda aktif olarak bir deneyimim yok cihaz hakkında.

Benim kullanımım günlük 4 5 saat falan bazen daha az olabiliyor.

Hocam istersem verecek demişsiniz bedava daha iyi telefon bence. Gittiği yere kadar kullanırsınız, ek olarak M52'den iyi olur.

Evet bedavaya geldiği için çok cezbedici geldi bir de zaten saatimi değiştirmek istiyordum Honor Watch GT2'den Apple Watch 7 geçmek benim için çok lüks.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı