İki tane pislik devlet. Amerika sabretmese ne olur ? Amerika kafasına göre Çine savaş ilan edemez. Heriflerin 1 Milyar nüfusu var. Ayrıca hastalık da var, Çin çok pis bir devlet.Amerika Çin ve İran'a 2050'ye kadar sabretmez.
İki tane pislik devlet. Amerika sabretmese ne olur ? Amerika kafasına göre Çine savaş ilan edemez. Heriflerin 1 Milyar nüfusu var. Ayrıca hastalık da var, Çin çok pis bir devlet.Amerika Çin ve İran'a 2050'ye kadar sabretmez.
Almanya bizi kıskanıyor lafı gerçek olacak. Troll olsun diye söylemiyorum bu notumu kayıt alın ve 2023 yazında görüşelim.
Dediğiniz belki 2030'lu yıllarda olabilir ona bir şey diyemem ama 3 yılda süper güç olmak zor.(umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız).Almanya bizi kıskanıyor lafı gerçek olacak. Troll olsun diye söylemiyorum bu notumu kayıt alın ve 2023 yazında görüşelim.
Hayat sadece ekran kartından ibaret değil hocamİnşallah ekran kartı fiyatları da düşer. Düşünsenize RX 570 ekran kartını 400TL'ye alıyoruz. RTX 3090'ı 5000TL'ye alıyoruz.
Hayali bile güzel.
Teknoloji nüfus tanımaz.Amerika kafasına göre Çine savaş ilan edemez. Heriflerin 1 Milyar nüfusu var.
Hayır, şu an ki durumun daha da berbatı.Şu an ki ile aynı.
Çinin teknolojisi yok mu ? Ayrıca Amerika Çine saldıramaz çünkü birisi da birisi Kuzey de biri Asya da. Arada okyanus var. 1 Milyon asker falan göndermesi lazım.Teknoloji nüfus tanımaz.
Çin'in teknolojisi yok mu? Ayrıca Amerika Çin'e saldıramaz çünkü birisi da birisi kuzey de biri Asya da. Arada okyanus var. 1 milyon asker falan göndermesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.