2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşım Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nın sarayda oturması niye sizin zorunuza gidiyor ya niye Allah aşkına niye ya ?
Bak şunu idrak et önce. Cumhurbaşkanı kral değildir. Sadece bir temsilcidir. Halkı temsil eder. Anladın mı? Kral değildir. Sarayda oturamaz. Devletin parasıyla şahsi mülkler yaptıramaz.

Aslında bu arkadaş bir yere kadar ülke sorunlarından haberdar ama, aynı partiye oy vermeye devam ediyor. Mantıken ülke durumu değişmeyecek olsa bile aynı partiye oy vermeyi bırakması gerekir ama mantık kullanma becerilerinden yoksul birisi

Partiye oy vermiyoruz yalnız adaya oy veriyoruz biliyorsunuz değil mi ?

Bak şunu idrak et önce. Cumhurbaşkanı kral değildir. Sadece bir temsilcidir. Halkı temsil eder. Anladın mı? Kral değildir. Sarayda oturamaz. Devletin parasıyla şahsi mülkler yaptıramaz.
Kankam zorlama. Diğer konuda anlamadı, konu kilitlendi. Bu sefer yine anlamaz. Ben şunu bırakıp gidiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A Maber izliyorsundur sen şimdi.
Hiç bir medya kuruluşuna güvenme. Sen kendin araştır öğren. Medya çok kolay insanı doğruya ya da yanlışa yönlendirebiliyor.
Ben çok küçükken parti bayrakları bile belli ediyordu neyin ne olduğunu.
Cumhurbaşkanımızın suratı vs. bile bana anlatıyordu herşeyi.

Tamam o zaman başka hiçbir ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı sarayda oturmasın nasıl olur ?

Ben de konuya gireyim öyleyse. İktidarı neden savunuyorsunuz? Adam sarayda oturuyor sarayda. Yeni saray da yaptırmış duyduğuma göre. Halk aç hala iktidar seviciliği yapıyorsunuz.

Ya Alla Allah ne boş yorum yapıyorsunuz. O saray keyfi yapılmıyor şu an muhalefette geçse o koltuğa oturacak. O ülkenin temsilidir saray. Şu an Amerika da Türkiye'den 10 kat daha fazla saray var ama tek bir kişi sesini çıkarmıyor.

Ya boş konuşma arkadaşım ne olur ya. Nerede otursun adam 2 katlı evde de mi otursun? Nerede karşılanacak dış ülkede ki cumhurbaşkanları? Şunu idrak edemiyor musunuz? Koskoca Rusya başkanını 2 katlı evinde mi karşılayacak nerede karşılayacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı