2023'te çıkacak 7 oyun

231782

Kilopat
1- Marvel's Spider-Man 2 ilk oyunun eksiklerinin kapandığı üzerine edinilen tecrübelerle birlikte muazzam bir devam oyunu göreceğimizi düşünüyorum.
2- Harry Potter geri dönüyor. Hogwarts Legacy 2023'te çıkıyor.
3- Bloodborne bekleyen PC oyuncularına adeta mutlaka oyun PC'ye gelecek ama siz gelene kadar gerçek bir çocuk olmak isteyen pinokyo hikayesini deneyimleyin diyen oyun Lies of P kendisi de 2023'te göreceğimiz oyunlardan.
4- Xbox'un en büyük kozu starfield Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren işte bu evreni 2023'te deneyimleyeceğiz.
5- Sonunda özüne dönüyor! Dediğinizi duyar gibi olduğum o seri evet evet doğru bildiniz asasins Creed asasins cred Mirage' 2023'te geliyor.
6- Telltale Games bizlere birileri demiş öldü şimdi oyun dünyasına seçim odaklı hikaye oyunlarını sevdiren o şirket geri döndü! Demişti ve 2023'te.
The Wolf Among Us 2 geliyor
7- Biz senin cenazene geldik temalı zombi oyunu Dead island 2 2023'te dönüyor.

Burada ki 4 oyundan umutluyum
Marvels Spiderman
Starfield
Ac mirage
Hogwarts legacy

Ama Marvels Spiderman 2 asla 2023 de çıkmaz bence. Bloodborne için resmî bir duyuru görmedim ben.

Benim de beklediklerim arasında stalker 2, Final Fantasy 16 ve 7 remake, forspoken ve Black myth: Wukong var.

Burada ki 4 oyundan umutluyum.
Marvels Spider-Man
Starfield.
AC Mirage.
Hogwarts Legacy.

Ama marvels Spider-Man 2 asla 2023 de çıkmaz bence. Bloodborne için resmî bir duyuru görmedim ben.

Zaten Bloodborne demiyor keşke biraz düzgün okusanız.

7- Biz senin cenazene geldik temalı zombi oyunu Dead island 2 2023'te dönüyor.

Çok pahalı olsa da oldukça merak ettiğim bir oyun, umarım ilk oyunun hatalarını yapmaz.

Stalker 2 Türkçe geliyor üstelik keşke bu yıl görsek ama zannetmiyorum malum sebeplerden dolayı.

2024-2025 gibi çıkması bekleniyor.

Listeye ekleyebilirsin
Forest 2,
Black Myth: Wukong asia tarafından gelen çok beklenti yaratan bir oyun,
Diablo 4,
Ark 2,
Alan Wake 2,
Payday 3,
Suicide Squad: Kill the Justice League

Witcher 3 severler içinde NOT! Bu yıl sonu Next gen çıkacağı kesinleşmiş.

En çok Resident Evil 4 remake ,Bloodborne ,Uncharted,Last Of Us PC , Callisto Protocol ve Hogwarts Legacy bekliyorum.

Ps olsaydı Spider-man2 Ve Gow Raknarok da beklerdim.Spider-man umarım yan hikaeyeleri düzeltir.Ama GOW mükemmel olcak gibi duruyor.

Starfield'da bekliyorum ama Bethesda 2021'e kadar Fallout 76'yı düzeltmekle ve Doom Eternalı yapmakla uğraştı.2-3 senede sıfırdan ne kadar iyi bir oyun yapabilecekler göreceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı