2023'te GTX 750 Ti alınır mı?

Forza açmaz ama GTA 5 açar.
Hayır gayet de açar da oynar da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya gelirsek, fiyatı çok uygunsa düşünülebilir. 1000 TL gibi bir bütçe varsa GTX 1050 falan daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konuya gelirsek, fiyatı çok uygunsa düşünülebilir. 1000 TL gibi bir bütçe varsa GTX 1050 falan daha iyi olur.

Hocam GTX 1050 ilanda bulamadım şehrimde.

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 or higher.
  • İşlemci: Intel i7-3820 @ 3.6GHz.
  • Bellek: 12 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 OR NVIDIA GTX 1060 3GB OR AMD R9 290X OR AMD RX 470.
  • DirectX: Sürüm 12.
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan.
Kendimde aynı ekran kartını kullanıyorum ve ekran kartı hatası alıyorum FH3 bile açmıyor :)

Ben para vermem ama illa da alacaksanız maksimum 400 TL.
Hocam abarttıkça abartıyorsunuz. 400 liraya GTX 750Ti satan bulamazsınız. GTX 750Ti, GT 1030 gücünde bir kart. FH4 açmaz dediniz, yukarıda video attım gayet de oynatıyor.

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 or higher.
  • İşlemci: Intel i7-3820 @ 3.6GHz.
  • Bellek: 12 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 OR NVIDIA GTX 1060 3GB OR AMD R9 290X OR AMD RX 470.
  • DirectX: Sürüm 12.
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan.
Kendimde aynı ekran kartını kullanıyorum ve ekran kartı hatası alıyorum FH3 bile açmıyor :)
Dostum videosunu attım, adam açmış ve oynuyor. Minimum sistem gereksinimleri her zaman %100 doğru sonuç vermiyor, belirtilen sistem gereksinimlerinden daha düşük bileşenlerle de oynanıyor. Mesela RX 460 ile minimum GTX 1070 isteyen oyunu 1080p 45-50 FPS'de oynamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı