2023'te hangi iPhone alınır?

Tabii seçim sizin ama bence iPhone alınmaz. İnfluncer falan değilseniz gereksiz.
Yanlış bir görüş bence, her insana aynı işletim sistemi ya da telefon hitap etmez, edemez. Liseli kızların gözdesi iPhone 11 mesela, en dolusunu ve kalitesini arayanlarda 14 PM alır, Android'le doğup android'le vakit geçiren de Samsung veya Xiaomi kullanır.

Yanlış bir görüş bence, her insana aynı işletim sistemi ya da telefon hitap etmez, edemez. Liseli kızların gözdesi iPhone 11 mesela, en dolusunu ve kalitesini arayanlarda 14 PM alır, Android'le doğup android'le vakit geçiren de Samsung veya Xiaomi kullanır.
Bu benim kendi düşüncem. Alnına silah dayayıp "Android al!" falan demedim. Fikrimi belirttim. İphone'un fiyatına göre yetersiz olduğunu düşünüyorum. En azından ben telefonlarla ilgilenirken öyleydi ve fiyatlara bakarsak hala öyle duruyor.

Bu benim kendi düşüncem. Alnına silah dayayıp "Android al!" falan demedim. Fikrimi belirttim. İphone'un fiyatına göre yetersiz olduğunu düşünüyorum. En azından ben telefonlarla ilgilenirken öyleydi ve fiyatlara bakarsak hala öyle duruyor.
Bütçe meselesi diyelim o zaman.

Youtube'da telefon tamirlerini, ikinci el alınan ürünlerin içerisindeki hasarlı - kurcalanmış durumları paylaşan bazı güzel - popüler kanallar var. Açıkçası güvendiğiniz - bildiğiniz insanların dışındaki cihazları almak büyük risk bence arkadaşlar.

iPhone 13 sıfır, garantili olarak 28-29 bin TL'lerden satılıyor akakçede gördüğüm kadarıyla 128 GB'lık versiyonu. Açık konuşmam gerekirse hiç iPhone kullanmamış biri olarak dolar ve vergi sorunundan bağımsız bir şekilde şuan param olsa sırf Type-C değişimi nedeniyle iPhone almaya cesaret edebilir miydim bilmiyorum.

Apple'ın şuan en zayıf noktası Usb 2.0 altyapısı ve hızı ve 10 yıl önce ortaya çıkmış olan Lightning konnektörü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı