2023'te iPhone 7 alınır mı?

Alınır ve aldırın da bazı arkadaşlar depolama sorunundan bahsetmişler eğer telefonu A'dan Z ye ayarlayıp kullanmadığınız uygulamaları kaldırırsanız gayet işlevli kullanırsınız örneğin bazı telefona inecek uygulamaları Safari üzerinden erişirseniz depolamanız da hiç sorun yaşamazsınız mesela App Store'dan Discord indireceğinize Safari'yi kullanın böylelikle depolamada fazladan yer kalır ve Safari'yi öze modda kullanırsanız daha iyi olur çünkü geçmişi kaydetmediği için önbellek aynı kalacaktır

Aynen çağ dışı bir şekilde kullansın insanlar hiçbir sorun yok. Böyle Apple fanatiğini de ilk defa gördüm umarım mizahtır.

Alınır ve aldırın da bazı arkadaşlar depolama sorunundan bahsetmişler eğer telefonu A'dan Z ye ayarlayıp kullanmadığınız uygulamaları kaldırırsanız gayet işlevli kullanırsınız örneğin bazı telefona inecek uygulamaları Safari üzerinden erişirseniz depolamanız da hiç sorun yaşamazsınız mesela App Store'dan Discord indireceğinize Safari'yi kullanın böylelikle depolamada fazladan yer kalır ve Safari'yi öze modda kullanırsanız daha iyi olur çünkü geçmişi kaydetmediği için önbellek aynı kalacaktır
İşte bu yüzden Samsung alacağım.

Alınmaz. Instagram da kasıyor, batarya berbat yeni taksanda aynı, ekran parlaklığı yetersiz, ekran küçük yazılar okunmuyor. iPhone 8 de alınmaz batarya berbat, ekran barbat. Evde duran A8 2018 telefon hala taş gibi çalışıyorken kasma yapmazken S9, S10 hiç kasmaz yağ gibi akar.

Alınmaz. Instagram da kasıyor, batarya berbat yeni taksanda aynı, ekran parlaklığı yetersiz, ekran küçük yazılar okunmuyor. iPhone 8 de alınmaz batarya berbat, ekran barbat. Evde duran A8 2018 telefon hala taş gibi çalışıyorken kasma yapmazken S9, S10 hiç kasmaz yağ gibi akar.
Telefonu ayarlı ve performans ayarına göre kullanmadığınız için bu gibi küçük sorunlar olabilir telefonu ayarlı kullanıyorum ve bu artışı görebiliyorum telefon ayarlarında ekran yazı tipini büyütme mevcut yazı tipini ayarlamakla uğraşmayıp normal ekranı bir tık daha büyütme ayarı var ekranda gözüken her şeyi daha çok öne getiriyor sizin iPhone ayarlarına göz attığınıza emin olamadım ayrıca Android tavsiye etmiyorum bazı inen uygulamalar virüs bulaştırıcı olabiliyor

İşte bu yüzden Samsung alacağım.
Marka veya modeli size kalmış ama Android tavsiye etmem geçen seferinde Play Store'dan inen uygulama telefonumuza reset attıracak cinsten bir virüs bulaştırdı ve son çareyi factory reset ile çözdük

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı