2023'te iPhone 11 Alınır mı?

iPhone 11 yerine ne alınabilir? Kriterlerim ekranının çok büyük olmaması ve sağlam bir batarya.

S22 alınilabilir. Batarya iPhone 11 ile ayni duzeyde. Gidip de 12T vs. alırsan kalitesiz bir deneyim ve sorunlu bir arayüz ile karşılaşacaksin. 12T kamera, malzeme kalitesi ve arayüz olarak S22'den geri. Ayrica ekranı büyük, bataryasi bir tik daha iyi.

HD+ ekran ve IPS LCD zaten alınmaması için yeterli bir sebep. Bunun yerine batarya için S21 FE 5G alabilirsiniz, batarya sorunu yoksa düz S22 alınabilir.

HD+ ekran ve IPS LCD zaten alınmaması için yeterli bir sebep. Bunun yerine batarya için S21 FE 5G alabilirsiniz, batarya sorunu yoksa düz S22 alınabilir.
Hocam, bu telefonlar bana çok uzun geliyor rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Şu an iPhone 5se kullanıyorum :D

O ekrana o bataryaya o fiyat verilmez.

Hocam, bu telefonlar bana çok uzun geliyor rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Şu an iPhone 5se kullanıyorum :D
O zaman düz S21 veya S22 alın.
Bu arada ben de SE 2016 almayı düşünüyorum, şuanda kullanırken büyük kasmalar veya droplar giriyor mu? Ayrıca bataryası kaç saat ekran süresi veriyor, büyük ihtimalle 1 günü çıkartmıyordur ama yine de sormak istedim.

Bu arada ben de SE 2016 almayı düşünüyorum, şu anda kullanırken büyük kasmalar veya droplar giriyor mu? Ayrıca bataryası kaç saat ekran süresi veriyor, büyük ihtimalle 1 günü çıkartmıyordur ama yine de sormak istedim.

SE 2016 değil hiçbir versiyonu alınmaz.

Bu arada ben de SE 2016 almayı düşünüyorum, şuanda kullanırken büyük kasmalar veya droplar giriyor mu? Ayrıca bataryası kaç saat ekran süresi veriyor, büyük ihtimalle 1 günü çıkartmıyordur ama yine de sormak istedim.
Ben de iPhone 5se var bilmiyorum SE2016 diye mi geçiyor ama 7 senelik abimin telefonu. Bir yerden sonra güncellemeleri yapmayı bıraktığım için telefon çatır çatır çalışıyor en küçük kasma yok. Üzen kısmı kamerası, bataryası, depolama alanı. Bataryanın sıkıntısı bir anda kapanmıyor en azından şarj hızlı gidiyor gittiği hızda da doluyor. Hatta belki bataryasını yenileyip hafızasını artırıp bunu bile kullanabilirim. O zaman beni üzen tek kısmı kamerası olur.

Bu arada ben de SE 2016 almayı düşünüyorum, şu anda kullanırken büyük kasmalar veya droplar giriyor mu? Ayrıca bataryası kaç saat ekran süresi veriyor, büyük ihtimalle 1 günü çıkartmıyordur ama yine de sormak istedim.

Yeriniz de olsam SE1 modelini almazdım, onun fiyatlarına Galaxy S7 bulunulabilir. Çok daha mantıklı bir seçenek olur.

Yeriniz de olsam SE1 modelini almazdım, onun fiyatlarına Galaxy S7 bulunulabilir. Çok daha mantıklı bir seçenek olur.
Evet, Galaxy S7 32 GB modeli var onunla yakın olarak ve neredeyse her konuda daha iyi olduğunu da biliyorum ama iPhone deneyimlemek istediğimden ve tasarımı çok hoşuma gittiğinden dolayı alacağım. Kutulu, faturalı ve sapasağlam, sıkıntısız bir şekilde 64 GB modelini 1.500 liraya alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı