2023'te iPhone 11 Alınır mı?

Hocam mobil veride ikisinin de vereceği ekran süresi 4-5 saat zaten. Almışken güncel ve daha güçlü bir şey alın. MediaMarkt gibi mağazalarda S22'yi elinize alsanız iPhone 11'in yüzüne bakmazsınız. S22 alırsanız batarya dışında çok fazla artılarınız olacak ve daha iyi bir deneyim yaşatacak, ama iPhone 11 alırsanız tek artınız 30 dakika daha ekran süresi olacak bu kadar, geri kalan her şey S22'den zayıf.
İnceleme videolarında işlemcinin yüksek sıcaklıklara çıkması ve yüksek performansından dolayı batarya için sıkıntı olduğu söyleniyor.

İnceleme videolarında işlemcinin yüksek sıcaklıklara çıkması ve yüksek performansından dolayı batarya için sıkıntı olduğu söyleniyor.

Yüksek sıcaklıklarda çalışmıyor, zira testlere bakarsak muadili iPhone 13 ile hemen hemen aynı sıcaklıklarda çalışıyor. Düz S22'nin içinde Vapor Chamber yok, bu yüzden ısıyı biraz daha hissettiriyor ama kesinlikle el yakacak kadar değil. Batarya da dediğim gibi iPhone 11 ile aynı düzeyde.

iPhone 11 kullanıyorum. Telefonu alalı 2 ay 21 gün oldu ve hala pil sağlığı yüzdem 100. Günlük açık ekran süresi 9 buçuk 10 saat arasında. Ekran parlaklığını telefona bırakırım, aydınlıksa açar karanlıksa kısar. Ekran kalitesi hakkında bir yorumum yok, çünkü videoları filmleri bilgisayarda izleyen biriyim. Telefonu sadece iletişim, müzik, sosyal medya için kullanıyorum. Kamerasından çok memnunum.

Fiyat konusuna gelecek olursak, ben Aralık 22de 14600 liraya aldım, o zamanlarda kapalı kutu ikinci elde 11-12 bin liraya aradım fakat bulamadım, haliyle bu fiyata çıktım fakat çok düşünmüyorum çünkü ikinci elde yıpranmamış, korunmuş haliyle 2-3 bin lira altı bir fiyata satılır, değerini çok kaybetmez diye düşünüyorum.

Yüksek sıcaklıklarda çalışmıyor, zira testlere bakarsak muadili iPhone 13 ile hemen hemen aynı sıcaklıklarda çalışıyor. Düz S22'nin içinde Vapor Chamber yok, bu yüzden ısıyı biraz daha hissettiriyor ama kesinlikle el yakacak kadar değil. Batarya da dediğim gibi iPhone 11 ile aynı düzeyde.
@Erenk1905

Neden beğenmedim attiniz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı