2023'te iPhone 11 alınır mı?

eypmeen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar günde 10 defa yeniden başlattığım ve sürekli donan Xiaomi Redmi Note 7 telefonumdan uzun yıllar donmayacak kasmayacak bir telefona geçmek istiyorum. Biraz araştırdım ve iPhone almaya karar verdim. Ancak fiyatların epey uçuk olduğunu gördüm. Eylül ayında da iPhone 15 çıkacakmış. Acaba o zamanı beklesem mi yoksa vakit kaybetmeden iPhone 11 veya üstü modellerinden birini mi alsam? Burada da şöyle bir konu aklımı kurcalıyor: iPhone 11 12 13 ve 14 modelleri birbirinden çok mu farklı ve daha önemlisi 11 modelini almak için artık geç mi oldu çünkü 2019'da çıkmış bir telefondan bahsediyoruz.

Arkadaşlar günde 10 defa yeniden başlattığım ve sürekli donan Xiaomi Redmi Note 7 telefonumdan uzun yıllar donmayacak kasmayacak bir telefona geçmek istiyorum. Biraz araştırdım ve iPhone almaya karar verdim. Ancak fiyatların epey uçuk olduğunu gördüm. Eylül ayında da iPhone 15 çıkacakmış. Acaba o zamanı beklesem mi yoksa vakit kaybetmeden iPhone 11 veya üstü modellerinden birini mi alsam? Burada da şöyle bir konu aklımı kurcalıyor: iPhone 11 12 13 ve 14 modelleri birbirinden çok mu farklı ve daha önemlisi 11 modelini almak için artık geç mi oldu çünkü 2019'da çıkmış bir telefondan bahsediyoruz.

Hayır kesinlikle fiyatını hak etmiyor saçma sapan zamlar geldi. S21 FE öneririm. Apple'ın hiçbir telefonu şu an olduğu fiyatı etmez.

Hocam açıkçası eğer Apple sevdanız söz konusu değilse, hiçbir Apple ürünü şu anki fiyatlarını hak etmiyor. En azından 12 ve üstü olmalı. S22 öneririm.

iPhone 11 o fiyatı hak etmiyor, şuan ki ekonomide bile max. fiyatı sıfır için 12.000 lira. iPhone istiyorsan en iyisi seçenekler arasından 13, 14 ile aralarında fark yok diyebiliriz neredeyse. Benim önerim S23 almandır çünkü listedeki tüm cihazlardan daha iyi.

Ekranı dışında sizi üzmez.

Alabileceksen 12 Pro'ya da 13 Pro al biraz zor ama ben şu an XR'dan memnunum bayağı ekran dışı kasma donma yok Wild Rift gibi oyunlar oynamazsan ısınmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı