İkinci el olarak uygun fiyata alınır. Sıfır olarak alınmaz.2023 yılında iPhone 11 almak mantıklı mıdır? Güncellemeler tahminen ne zaman son bulur? Beni kaç yıl daha güzel bir performans ile götürür?
2023 yılında iPhone 11 almak mantıklı mıdır? Güncellemeler tahminen ne zaman son bulur? Beni kaç yıl daha güzel bir performans ile götürür?
S22? Şaka mı bu? Adamı prize mahkum etmeye kararlısın yani.iOS 18 ile güncelleme desteği kesilecek bir seri, sıfır olarak S22 tercih edilebilir.
2023 yılında iPhone 11 almak mantıklı mıdır? Güncellemeler tahminen ne zaman son bulur? Beni kaç yıl daha güzel bir performans ile götürür?
iOS 18 ile güncelleme desteği kesilecek bir seri, sıfır olarak S22 tercih edilebilir.
Sıfır ve 2. el olarak artık alınmaz çünkü 2. el fiyatına bile sıfır S20 FE alabiliyorsunuz. iPhone 11 almak yerine sıfır Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S22 ve bütçe arttırırsanız 14 Pro dengi S23 almanızı öneririm. S23 alabiliyorsanız çok iyi olur.2023 yılında iPhone 11 almak mantıklı mıdır? Güncellemeler tahminen ne zaman son bulur? Beni kaç yıl daha güzel bir performans ile götürür?
Hocalarım peki temizinden 2. el iPhone 12 almak mantıklı mıdır?
1 yıl ömrü kalmış bir telefonu öneresi gelmiyor insanın, her ne kadar batarya sorunu olsa da 0 olarak daha mantıklı bir cihaz göremiyorum.S22? Şaka mı bu? Adamı prize mahkum etmeye kararlısın yani.![]()
1 yıl ömrü kalmış bir telefonu öneresi gelmiyor insanın, her ne kadar batarya sorunu olsa da 0 olarak daha mantıklı bir cihaz göremiyorum.
Güncelleme almaması cihazın kullanılamaz olması anlamına gelmez. XS kullanıcısıyım bu yıl desteği bitiyor diye çöp oldu demiyorum. Hala günümüzdeki en iyi cihazlardan birisi.1 yıl ömrü kalmış bir telefonu öneresi gelmiyor insanın, her ne kadar batarya sorunu olsa da 0 olarak daha mantıklı bir cihaz göremiyorum.
Öyle düşünüyorsanız öyle olsun, S22 almasın kimse, çünkü batarya sorunu var.Güncelleme her şey değildir, illa güncelleme derdiniz varsa koskoca 1 yıl daha iOS güncellemesi alacak, en az 3 yıl güvenlik güncellemeleri alacak, bunların yanında uygulama güncellemeleride alacak.
Ben çöp olduğunu söylemedim, kullanıcı güncellemelere takıntılıysa bu cihazlar onlar için sağlıklı değil.Güncelleme almaması cihazın kullanılamaz olması anlamına gelmez. XS kullanıcısıyım bu yıl desteği bitiyor diye çöp oldu demiyorum. Hala günümüzdeki en iyi cihazlardan birisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.