iPhone 11 alınır mı? (2023)

Öyle düşünüyorsanız öyle olsun, S22 almasın kimse, çünkü batarya sorunu var.

Ben çöp olduğunu söylemedim, kullanıcı güncellemelere takıntılıysa bu cihazlar onlar için sağlıklı değil.
Siz "1 yıl ömrü kalmış" dediniz. Desteğinin kesilmesine 1 yıl kaldı deseydiniz anlayış gösterirdim.

Güncelleme her şey değildir, illa güncelleme derdiniz varsa koskoca 1 yıl daha iOS güncellemesi alacak, en az 3 yıl güvenlik güncellemeleri alacak, bunların yanında uygulama güncellemeleride alacak.
Güncelleme sorun değilse S20 FE alsın o zaman. 9-10 bin lira daha ucuz hem de :)

1 yıl ömrü kalmış bir telefonu öneresi gelmiyor insanın, her ne kadar batarya sorunu olsa da 0 olarak daha mantıklı bir cihaz göremiyorum.

1 yıl ömrü kalmış cihaz? iPhone 11 minimum 4 yıl götürür. Güncelleme desteğinin bitmesi cihazı performans olarak bitirmez. Güncelleme desteğinden sonra 3 yılda uygulama desteği var. S22'ye gelince günümüzde S22 kullananların çoğu 8 gen 1'in verimsizliği ve ısınmasından dolayı ya S23 ailesine ya da IPhone'a geçmiştir. Millet 8 gen 1'den kaçarken senin 8 gen 1'li cihaz önermen bana göre akıl tutulmasından başka bir şey değil.

Evet biliyorum. S7 ve 6S örnek verilebilir. Uygulama güncellemesi olarak S7 daha fazla güncelleme alacak.

Ben bu mesajda uygulama güncellemesi desteği olarak değil, ileride oluşacak performans açığına değinmiştim.

Yenilenmiş telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Telefon konusunda çok bir bilgim yokta.

Onlar hiç alınmaz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı