2023'te iPhone 11 alınır mı?

S23FE ile iPhone 11 rakip mi? Bu tarz kişileri dikkate almayın arkadaşlar.

Bana rakibini söyle. iPhone 11 en çok neyle karşılaştırılıyor veya niye karşılaştırılıyor bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihaz IPhone'dan sonra o cihaz çünkü seni dikkate almasalar daha iyi olacak sanki. Bu başlığın altında bile S23 FE diyenler var ne anlatıyorsun.

Akşam akşam güldürerek beni keyiflendirdin ya dostum :D. Parayı verdikten sonra savunursun böyle tabii ki.

Parayı vermeden önce de aynı şeyi düşünüyordum sadece yanılmadığımı gördüm hep aynı şeyler 1-ekran 2-fiyat ekranı beni hiç rahatsız etmedi fiyat konusu da evet hiçbir cihazın ederi bu fiyatlar değil ama her sene daha da üstüne katlanarak artıyor fiyatlar ocaktan sonra bu tutar uygun gelecek bu sefer.

İleriye dönük bir cihaz değil. Şu an için günü kurtarır, alınır ama sıfır olarak 20.000 liraya değecek bir cihaz değil. Yüksek olasılık 2 seneye kadar güncelleme desteği de kesilir diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var alırsanız da güncelleme haricinde akıcılığında, kamera performansında ve stabilitesinde uzunca bir süre bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum. Neticede 2024’e doğru geliyoruz iPhone 7 kullananlar bile halen daha akıcı bir şekilde kullanabiliyorlar cihazlarını.

İleriye dönük bir cihaz değil. Şu an için günü kurtarır, alınır ama sıfır olarak 20.000 liraya değecek bir cihaz değil. Yüksek olasılık 2 seneye kadar güncelleme desteği de kesilir diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var alırsanız da güncelleme haricinde akıcılığında, kamera performansında ve stabilitesinde uzunca bir süre bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum. Neticede 2024'e doğru geliyoruz iPhone 7 kullananlar bile halen daha akıcı bir şekilde kullanabiliyorlar cihazlarını.

Bu fiyatlar hiçbir cihazın ederi değil maalesef ama piyasa böyle şu anda cihazın fiyatı çok fazla alınmaz diyenlerin çoğu ocaktan sonra şu anki fiyatına ikinci el bulanlara al diyecek iOS 17'den sonraki güncellemeyi alacak cihaz onun üzerine rahatlıkla iki sene kullanılır dediğiniz gibi halen iPhone 7 kullananlar var ayrıca kamera ve yazılım zaten bu tartışmayı çoktan bitirmesi gerekiyordu bence yine de tercih meselesi.

Bana rakibini söyle. iPhone 11 en çok neyle karşılaştırılıyor veya niye karşılaştırılıyor bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihaz IPhone'dan sonra o cihaz çünkü seni dikkate almasalar daha iyi olacak sanki. Bu başlığın altında bile S23 FE diyenler var ne anlatıyorsun.

Parayı vermeden önce de aynı şeyi düşünüyordum sadece yanılmadığımı gördüm hep aynı şeyler 1-ekran 2-fiyat ekranı beni hiç rahatsız etmedi fiyat konusu da evet hiçbir cihazın ederi bu fiyatlar değil ama her sene daha da üstüne katlanarak artıyor fiyatlar ocaktan sonra bu tutar uygun gelecek bu sefer.
Sana birşey anlatmaya gerek yok, tarafsız değilsin 😂

Selam, şu an kullanmakta olduğum S20FE Snapdragon modeli var ve ayrı olarak iPad Air 5'im var. Bu ikisini satıp, IP 11 128 GB almayı düşünüyorum. Çünkü Samsung'dan Instagram'a story attığım zaman kalitesi bir hayli düşüyor. Öyle aman aman beklentim yok. Kamerası ve kalite düşmediği için iki cihazımı satıp almam mantıklı mı? 2026 ya kadar güncelleme alacakmış zaten. 2023'ü saymazsak 2-3 yıla kadar değiştiririm zaten.

2026'ya kadar kim ne destek alıyor? 2024'de son güncellemesini alacak ve artık LCD ekrana 20.000 küsür para verilmez.

Pekâla fanboy. Gidip 1 sene ömrü kalmış telefona 15 - 20K mı verelim o zaman? Saçmalık.

2026'ya kadar kim ne destek alıyor? 2024'te son güncellemesini alacak ve artık LCD ekrana 20.000 küsur para verilmez.

Pekâla fanboy. Gidip 1 sene ömrü kalmış telefona 15 - 20k mı verelim o zaman? Saçmalık.

Adam 2-3 sene kullanacağım diyor bir sene daha güncelleme alacak bu cihaz kaldı ki güncelleme kesildiğinde cihazın ömrümün bittiğini hangi üstün zeka sana söyledi iPhone 7 kullananlar var halen.

Sana bir şey anlatmaya gerek yok, tarafsız değilsin 😂

Yok sıkışmaya gerek yok bence. Söyle ki biz de bilelim bana bu fiyat bandında iPhone 11'den daha mantıklı bir cihaz söyle ama öncesinde gidip iki cihazı da karşılaştır. Ha unutmadan soruyu soran kişinin kriterlerini dikkate almayı unutma 10 senedir Android kullanıyorum ben bir dünya stock ROM kurdum Apple fanboyluğu yaptığım yok gelip burada fiyatı çok alınmaz diyorsunuz ocaktan sonra 24 bin TL'ye 2. el iPhone 11 var alınır mı? İlanlarının altına telefon 35 bin TL olunca alınır ikinci el falan dieceksiniz senelerdir böyle hiç şaşmaz.

Adam 2-3 sene kullanacağım diyor bir sene daha güncelleme alacak bu cihaz kaldı ki güncelleme kesildiğinde cihazın ömrümün bittiğini hangi üstün zeka sana söyledi iPhone 7 kullananlar var halen.

Anlatamıyorum galiba 1 sene güncelleme desteği kalan cihaza 20K vereceğine 1 - 2K fazla verip S23 FE alsın 2 3 sene götürür. Gidip 5G bile olmayan 60 Hz LCD panelli telefona 20K mı versin? Fanboy bey.

Yurt dışında insanlar kamera anlamında iPhone 13 ile falan karşılaştırıyor ve iPhone 13 cihazından altında kalmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen o kadar para verdikten sonra sindiremiyorsun icine galiba. S23 su an piyasadaki en iyi cihazlardan birisi. Iphone 14 ve 15'i Kamera olarak cok rahat geciyor zaten. Diger donanimsal ozelliklerden bahsetmeye gerek bile yok. 4 yillik cihaza 24K vermek cope atmaktan bile daha kotudur bence. Hani Samsung'daki gibi ozgurce custom rom bile degistiremiyorsun. Gizlilik odakli uygulamalarin neredeyse hicbirini kullanamiyorsun. Lafa gelince "Instagram'daki bilmem ne ozellik daha iyi calisiyor" diyorsunuz. Gercekten amaciniz ne anlamiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı