İnceleme 2023'te iPhone 7 Plus alınır mı / kullanılır mı?

Bende herhangi bir kasma sorunu yok, siz ne tür bir kasma yaşıyorsunuz?
Hocam benimkisi 2. el olduğundan olabilir. Bazen uygulama geçişlerinde kasıyor, ve Instagram Reels tarzı kısa videolar izlerken bir yerden sonra telefon pes ediyor, videolar yüklenmiyor. Onun dışında oyunlarda sorun yok.

Hocam benimkisi 2. el olduğundan olabilir. Bazen uygulama geçişlerinde kasıyor, ve Instagram Reels tarzı kısa videolar izlerken bir yerden sonra telefon pes ediyor, videolar yüklenmiyor. Onun dışında oyunlarda sorun yok.
Tamir vs. görmüş olabilir. Bendeki direkt fabrikadan çıkmış haliyle duruyor hâlâ. Sadece bataryası orijinaliyle Apple servisinde değiştirldi o kadar.

Tamir vs. görmüş olabilir. Bendeki direkt fabrikadan çıkmış haliyle duruyor hâlâ. Sadece bataryası orijinaliyle Apple servisinde değiştirldi o kadar.
Yenilenmiş telefon hocam. Ondan olabilir.

Güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim sizi.
Cihazın pembe rengini evet yanlış duymadınız pembe rengini "Rose Gold" kullanıyorum ve bende bir çift laf etmek isterim cihaz hakkında.
Telefonun şarj süresi bir işkence özellikle tuşlu telefonumun 20 dakikada Full şarj olduğuna alışan biri olarak şarj olurken kanser oluyorum.
Ek olarak bundan önce 8 Plus kullanıyordum ve açıkça söyleyebilirim devasa bir performans farkı var özellikle oyunlarda aşırı hissediyorsunuz. Kamera maalesef sorunlu, bir yerden sonra kamera lensi tabiri caiz ise kafası güzel olup slime oluyor ya da sallanıp titriyor "aynı hata iPhone 7 ve X kamerasında mevcut".
Son olarak cihaz aşırı ısınabiliyor bir yerden sonra buna dikkat etmelisiniz.
İyi sosyaller.
bu arada o kasada olan GT 710 ne hocam size yakışıyor mu?

Elinize sağlık müthiş inceleme. Kardeşim ve babamda da 7 modeli var, kardeşim geçen 11 ile değiştirdi. Hala çok çok hızlı bir cihaz gerçekten. En büyük eksisi dediğin gibi batarya. Kamerası hala 6000-6500 TL'lik Androidlerden iyi çekiyor. Note 10s'den daha iyi kamera olarak mesela.

Cihazın içerisinde A10 Fusion bulunuyor. Bu SoC'u şu anki Snapdragon bir SoC ile kıyaslarsak Snapdragon 750G diyebiliriz
CPU olarak evet. Tek çekirdekte hala SD 750G modelinden iyi, multicore da fark yiyor. GPU olarak Power VR 7600, Adreno 619 modelinden daha güçlü bir model hala.

iPhone 7 cidden güzel cihaz tek sıkıntısı pilin az gitmesi. 2023'de bile kullanılabilecek bir cihaz, tabii şu an 2.el almak yerine yurtdışı Android telefon almak da güzel. Günlük işler için Android, oyun için iPhone alma taraftarıyım.

Son düzenleme:
Su an iPhone 7 Plus parasinda olup 7 Plus'tan daha kaliteli veya iyi olan sifir bir telefon yok. Ayrica gunluk isler icin Android alma kismina katilmiyorum. iOS gunluk kullanimda ve uygulamalarda daha stabil. Ama oyun kisminda ise Snapdragon daha iyi performans veriyor. 7 Plus'tan kagit ustunde daha iyi olan bir cihazdan 7 Plus'a gecmemdeki temel sebep de buydu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…