2023'te PlayStation 5 alınır mı?

Hocam ps4 veya ps5 oynamadıysanız anlayamazsınız. Ps4'te hikayeli oyunlar çoğunlukla 30-45 fps gibi 30 fps oynarsanız baya akıcı 60 fps gibi oluyor ama pc'de 30 fps oynarsanız kasma felan oluyor.

Rica ederim hocam :)
"Anlayamazsınız" bir yerden tanıdık geldi😀
Ya hani motion blur ve o hep 33 olan frame time mı akıcı hissettiren?
Not:çok xbox 360 kullandım biliyorum yani(gears of war hep 30 fps idi ama 60 fps gibi hissettiriyordu misal)

"Anlayamazsınız" bir yerden tanıdık geldi😀
Ya hani motion blur ve o hep 33 olan frame time mı akıcı hissettiren?
Not:çok xbox 360 kullandım biliyorum yani(gears of war hep 30 fps idi ama 60 fps gibi hissettiriyordu misal)
Hocam yani anlatamam bu hissi denemeniz lazım. Zaten sizde 60 fps gibi hissediyormuşsunuz 30 fps'lik oyunu.

4K TV'de oyun için PS5 aldım ben, PC tarafında 4K için kasa dizmek 100kyı buluyor ve her sene daha güzeli çıkıyor. Birkaç seneye şuankiler ucuzlayacak, o zaman PC alıp TV'ye bağlarım. PS5 de mod yok, oyunlar pahalı. GTA 5'e girdim bir tek asfalt güzel topraklı yol çok parlak duruyor, PC de olsa 3-4 mod ekle yeni nesil oyun gibi duruyor

Ps5 artık tercih etme. Pro modelini tercih et. Konsol oyunda ki taner abiyi takip ediyorum. İleride bir gün kalın kasa ince kasa muhabbeti kesin olarak çıkacak. Bu saatten sonra ps5 almayanlar pro'yu beklesin dedi. Cuzi miktar fark olur elbette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı