2024-2025 Süper Lig şampiyonu Galatasaray!

Sparta Prag'dan 4 yemiş takımsınız, bu senede AZ Alkmaar'dan 4 yediniz. Keşke ligdeki hakem performansınızı Avrupa'ya da dökebilseniz.
Mesajıma gülücük atmasaydın iyiydi. Dediklerin hakkında aynı fikirdeyiz çünkü. Teknik direktör etkeninin yanı sıra, dar kadronun sıkıntısını epey çektiğimiz maçlardı.

Sporda arada küçük atışmalar olabilir çok rahatsız etmeyen her iki taraf için de birbirlerine karşı fakat bir Fenerbahçeli olarak şike konusunu merak ediyorum. 20/21 Sezonuna baktığımda Beşiktaş, Galatasaray'dan 1 averaj yüksek olduğu için şampiyon olmadı mı? Sonraki sezon Galatasaray 13. olmadı mı? Şike varsa eğer son 3 sezondur mu var ya da ne zamandır var? Ben şike yapıldıysa tüm takımların yaptığını düşünüyorum fakat Türk hakemlerinin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Geçen sene Fenerbahçe-Karagümrük maçında Samet'in olması lazım eline top çarptı ve net penaltıydı Karagümrük'e penaltı verilmedi. Bu her takıma karşı aynı olduğunu düşünüyorum iş biraz oyuncularda bitiyor kendini yere gerçekten atan var atmayan var oraya katılıyorum ama hakemler yetersiz ve faul olmayan şeye faul veriyorlar. Bir de şunu eklemek istiyorum yabancı VAR geldi düşünün bir büyük takımın maçında orta hakemsiniz ve bir pozisyona penaltı dediniz fakat çok itiraz var. Yanlış bir kararınızda olan size olacak ve yetersiz olduğunuz için o VAR oraya geldi zaten, o VAR mesela penaltı değil dedi pozisyona siz onun tersini yaparsanız çok sıkıntı yaşama ihtimaliniz de var maalesef. Eğer Yabancı VAR'ı dinlerseniz de kulüplerin isteğiyle geldiği için sorunun onda olduğu anlaşılır. Anlatabildiğimi düşünüyorum biraz da olsa.

Sporda arada küçük atışmalar olabilir çok rahatsız etmeyen her iki taraf için de birbirlerine karşı fakat bir Fenerbahçeli olarak şike konusunu merak ediyorum. 20/21 Sezonuna baktığımda Beşiktaş, Galatasaray'dan 1 averaj yüksek olduğu için şampiyon olmadı mı? Sonraki sezon Galatasaray 13. olmadı mı? Şike varsa eğer son 3 sezondur mu var ya da ne zamandır var? Ben şike yapıldıysa tüm takımların yaptığını düşünüyorum fakat Türk hakemlerinin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Geçen sene Fenerbahçe-Karagümrük maçında Samet'in olması lazım eline top çarptı ve net penaltıydı Karagümrük'e penaltı verilmedi. Bu her takıma karşı aynı olduğunu düşünüyorum iş biraz oyuncularda bitiyor kendini yere gerçekten atan var atmayan var oraya katılıyorum ama hakemler yetersiz ve faul olmayan şeye faul veriyorlar. Bir de şunu eklemek istiyorum yabancı VAR geldi düşünün bir büyük takımın maçında orta hakemsiniz ve bir pozisyona penaltı dediniz fakat çok itiraz var. Yanlış bir kararınızda olan size olacak ve yetersiz olduğunuz için o VAR oraya geldi zaten, o VAR mesela penaltı değil dedi pozisyona siz onun tersini yaparsanız çok sıkıntı yaşama ihtimaliniz de var maalesef. Eğer Yabancı VAR'ı dinlerseniz de kulüplerin isteğiyle geldiği için sorunun onda olduğu anlaşılır. Anlatabildiğimi düşünüyorum biraz da olsa.
Hakem hatası yok demiyoruz bir çok maçta Fenerbahçenin lehine de kararlar veriliyor. İnsanların yakındığı durum Galatasaray'ın kullandığı avantaj kadar hiçbir takım yararlanmıyor. En büyük olayı mertens olayı. Avrupa'da kendilerini yere attıklarında hakemi kandırmadan kart görüyorlar. Ama bu ligde görmediklerini bildikleri için mertens gibi temas olmadan yere atıyorlar üstüne de penaltı kazanıyorlar. İnsanlar bu durumun değişmesini istiyor. Adil bir ligde mücadele istiyor her 3 tarafta.

Bu sene her iki takımın da lehine saçma sapan kararlar verildi. Veriliyor elbette taraf tutan oluyor ya da taraftarın gazına gelip veriyorlar ya da şike dönüyor. Galatasaray bu sene göze daha az battı elbet saçma kararlar aldılar ama olay bu değil aslında olay tamamen Fenerbahçe'nin beceriksizliğidir. Soruyorum bir Fenerbahçeli olarak: Kayserispor'a, Samsun'a, Beşiktaş'a puan kaybettiğimizde nerelerde tam olarak aleyhimize bir karar verildi? Gelen geçene takıl sonra burda yapı var diye ağla. Böyle olmaz kimse birbirini kandırmasın. Olay tamamen beceriksizlikten ve vizyonsuzluktan oluşuyor. Jose Mourinho, Fenerbahçe seviyesinde bir hoca değil artık. ''Çağ dışı kalmış bir insan'' olarak nitelendiriyorum onu. İsmail hocamın hakkını yedik ve ahını almaya devam ediyoruz. Geçen sene o adam varken takır takır her maçı kazanacağımızdan şüphem bile yoktu. Beni avrupa ilgilendirmiyor çünkü bizim türk takımlarımızın geninde o yok. Hepsi ayrı bir beceriksiz. Fenerbahçe derhal Mourinho ile yolları ayırıp kaliteli bir türk hocayla şampiyonluk kovalamalıdır. Yapı, Şike falan hepsi yalan ve delavere.

Hakem hatası yok demiyoruz birçok maçta Fenerbahçe'nin lehine de kararlar veriliyor. İnsanların yakındığı durum Galatasaray'ın kullandığı avantaj kadar hiçbir takım yararlanmıyor. En büyük olayı mertens olayı. Avrupa'da kendilerini yere attıklarında hakemi kandırmadan kart görüyorlar. Ama bu ligde görmediklerini bildikleri için mertens gibi temas olmadan yere atıyorlar üstüne de penaltı kazanıyorlar. İnsanlar bu durumun değişmesini istiyor. Adil bir ligde mücadele istiyor her 3 tarafta.

Yav arkadaşım Süper Lig'de rakibine en çok kırmızı ve sarı kart verilen takımsın. Ligde kırmızı kart almayan tek takımsın Avrupa'da hem kırmızı hem sarı kartta ilk sıradasın. Ayrı olarak Avrupa'da rezil bir şekilde elenmemizin tek sebebi okan buruktur. Bunu hakeme bağlıyorsan sorun sende. Gol krallığında, asist krallığında vs 1. yiz Avrupa'da zaten. Lige tekrardan gelelim, penaltı sayılarında arada sadece 1 fark var. İçeride 3 yedin, ölmüş Galatasaray'a gol atamadın. İlk 5'e karşı 1 galibiyetin mi ne var. Arada koskoca 8 puan fark var üstüne üstlük sen halen şike mike diyorsun. Şampiyon Galatasaray konusunun altında bile şike diyorsun şu kadar şike diyeceğinize yönetiminize tepki gösterseniz önceki seneden senin başkanın giderdi belki bu sene şampiyondun. Geçin şike muhabbetini sizi takan falan yok artık.

Bu sene her iki takımın da lehine saçma sapan kararlar verildi. Veriliyor elbette taraf tutan oluyor ya da taraftarın gazına gelip veriyorlar ya da şike dönüyor. Galatasaray bu sene göze daha az battı elbet saçma kararlar aldılar ama olay bu değil aslında olay tamamen Fenerbahçe'nin beceriksizliğidir. Soruyorum bir Fenerbahçe'li olarak: Kayserispor'a, Samsun'a, Beşiktaş'a puan kaybettiğimizde nerelerde tam olarak aleyhimize bir karar verildi? Gelen geçene takıl sonra burada yapı var diye ağla. Böyle olmaz kimse birbirini kandırmasın. Olay tamamen beceriksizlikten ve vizyonsuzluktan oluşuyor. Jose Mourinho, Fenerbahçe seviyesinde bir hoca değil artık. "çağ dışı kalmış bir insan" olarak nitelendiriyorum onu. İsmail hocamın hakkını yedik ve ahını almaya devam ediyoruz. Geçen sene o adam varken takır takır her maçı kazanacağımızdan şüphem bile yoktu. Beni Avrupa ilgilendirmiyor çünkü bizim Türk takımlarımızın geninde o yok. Hepsi ayrı bir beceriksizlik. Fenerbahçe derhal mourinho ile yolları ayırıp kaliteli bir Türk hocayla şampiyonluk kovalamalıdır. Yapı, şike falan hepsi yalan ve delavere.

Vallahi ağzın bal yesin kardeşim. Keşke senin gibi Fenerbahçe taraftarı daha fazla olsaydı diyeceğim de şu anlık daha iyi. Sonuçta Fenerbahçe'nin başındaki adamın beceriksizliği bize yarıyor.

Hakem hatası yok demiyoruz bir çok maçta Fenerbahçenin lehine de kararlar veriliyor. İnsanların yakındığı durum Galatasaray'ın kullandığı avantaj kadar hiçbir takım yararlanmıyor. En büyük olayı mertens olayı. Avrupa'da kendilerini yere attıklarında hakemi kandırmadan kart görüyorlar. Ama bu ligde görmediklerini bildikleri için mertens gibi temas olmadan yere atıyorlar üstüne de penaltı kazanıyorlar. İnsanlar bu durumun değişmesini istiyor. Adil bir ligde mücadele istiyor her 3 tarafta.
Hocam işte yazımda onu da söyledim kendini gerçekten yere atan oyuncular var bunlardan birisi Mertens buna katılıyorum fakat hakemlerimizin kötülüğünden kaynaklanıyor. Siz de diyorsunuz Avrupa'da faul vermiyorlar çünkü hakemleri iyi hakemler bizim hakemler vermese onlar da kendini yere atmaz zaten. Gene konu hakemlerde bitiyor.
aslında olay tamamen Fenerbahçe'nin beceriksizliğidir. Soruyorum bir Fenerbahçeli olarak: Kayserispor'a, Samsun'a, Beşiktaş'a puan kaybettiğimizde nerelerde tam olarak aleyhimize bir karar verildi? Gelen geçene takıl sonra burda yapı var diye ağla. Böyle olmaz kimse birbirini kandırmasın.
Aynen bunu söyleyecektim hocam ağzınıza sağlık, Galatasaray'a 5 puan verdik, Beşiktaş'a 6 puan verdik, Samsunspor'a 4 puan verdik, Kayserispor'a 1 puan, Eyüpspor'a 1 puan buralarda hakemlik bir şey yoktu tamamen bizim hatalarımızdan verdik. Şikeyle şampiyon olduklarını düşünmüyorum.

Yav arkadaşım Süper Lig'de rakibine en çok kırmızı ve sarı kart verilen takımsın. Ligde kırmızı kart almayan tek takımsın Avrupa'da hem kırmızı hem sarı kartta ilk sıradasın. Ayrı olarak Avrupa'da rezil bir şekilde elenmemizin tek sebebi okan buruktur. Bunu hakeme bağlıyorsan sorun sende. Gol krallığında, asist krallığında vs 1. yiz Avrupa'da zaten. Lige tekrardan gelelim, penaltı sayılarında arada sadece 1 fark var. İçeride 3 yedin, ölmüş Galatasaray'a gol atamadın. İlk 5'e karşı 1 galibiyetin mi ne var. Arada koskoca 8 puan fark var üstüne üstlük sen halen şike mike diyorsun. Şampiyon Galatasaray konusunun altında bile şike diyorsun şu kadar şike diyeceğinize yönetiminize tepki gösterseniz önceki seneden senin başkanın giderdi belki bu sene şampiyondun. Geçin şike muhabbetini sizi takan falan yok artık.
Bizi takıp takmamanız umurumuzda değil. Sana cevap versem anlayacak duruşun yok.

Hocam işte yazımda onu da söyledim kendini gerçekten yere atan oyuncular var bunlardan birisi Mertens buna katılıyorum fakat hakemlerimizin kötülüğünden kaynaklanıyor. Siz de diyorsunuz Avrupa'da faul vermiyorlar çünkü hakemleri iyi hakemler bizim hakemler vermese onlar da kendini yere atmaz zaten. Gene konu hakemlerde bitiyor.
Hakemlerde bitiyor evet haklısınız. Halil Umut Meler denen hakem fifada görevli değil mi? Rezil bir hakem olsaydı Fifada görev yapamazdı. Artık bu durum "Hakem hatası" olmaktan çıktı, kasıtlı şekilde taraf tutmaya geçti. Bir çok maçı izleyin, fenerbahçe geri düşünce hakem fenerbahçe lehine karar verir. Ancak galatasaray geri düşmese dahi hakemler onların lehine çalışıyor bir çok maçta.

Şampiyon olamıyorsak kendi beceriksizliğimiz. Yabancı hakem getirildiği zaman yenemiyorsak, göztepeye, samsuna puan bırakıyorsak sorun bizde. Bu maçlarda hakemlik durum yokken yenildin puan bıraktın.

Bizi takıp takmamanız umurumuzda değil. Sana cevap versem anlayacak duruşun yok.

Başkan ben senden duruş öğrenecek adam değilim öncelikle. 2. olarak tabii ki umurunda olmaz. Umurunda olmasını beklemiyorum zaten. Ben senin iyiliğin için konuştum. Eğer her şampiyon olduktan sonra şike falan derseniz işimize gelir sonuçta. Siz tepkisiz kalmaya devam, umursama sen kral.

Hakemlerde bitiyor evet haklısınız. Halil Umut Meler denen hakem fifada görevli değil mi? Rezil bir hakem olsaydı Fifada görev yapamazdı. Artık bu durum "Hakem hatası" olmaktan çıktı, kasıtlı şekilde taraf tutmaya geçti. Bir çok maçı izleyin, fenerbahçe geri düşünce hakem fenerbahçe lehine karar verir. Ancak galatasaray geri düşmese dahi hakemler onların lehine çalışıyor bir çok maçta.

Şampiyon olamıyorsak kendi beceriksizliğimiz. Yabancı hakem getirildiği zaman yenemiyorsak, göztepeye, samsuna puan bırakıyorsak sorun bizde. Bu maçlarda hakemlik durum yokken yenildin puan bıraktın.
Evet görevli onun sebebini bilmiyorum hocam, fakat Türk hakemler kötü olduğu için bizim isteğimizle yabancı VAR ve yabancı orta hakem geldi ve gene yenemedik. Hakemler bizim sorunlarımız listesinde sonuncu falan olması gerekiyor. Ali Koç gönderilmeli ilk olarak sonra Mourinho gönderilmeli ve oyuncuların da çoğunun değişmesi gerekiyor bence çünkü şampiyonluk kaybediyoruz Amrabat tatilden story atıyor, yok profil fotoğraflarını değiştiriyorlar, kendi aralarında gülüyorlar maç sonu. Fenerbahçe'yi önemseyen yok hocam hakemler çok aşağılarda bu konuda aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı