Bu sene her iki takımın da lehine saçma sapan kararlar verildi. Veriliyor elbette taraf tutan oluyor ya da taraftarın gazına gelip veriyorlar ya da şike dönüyor. Galatasaray bu sene göze daha az battı elbet saçma kararlar aldılar ama olay bu değil aslında olay tamamen Fenerbahçe'nin beceriksizliğidir. Soruyorum bir Fenerbahçe'li olarak: Kayserispor'a, Samsun'a, Beşiktaş'a puan kaybettiğimizde nerelerde tam olarak aleyhimize bir karar verildi? Gelen geçene takıl sonra burada yapı var diye ağla. Böyle olmaz kimse birbirini kandırmasın. Olay tamamen beceriksizlikten ve vizyonsuzluktan oluşuyor. Jose Mourinho, Fenerbahçe seviyesinde bir hoca değil artık. "çağ dışı kalmış bir insan" olarak nitelendiriyorum onu. İsmail hocamın hakkını yedik ve ahını almaya devam ediyoruz. Geçen sene o adam varken takır takır her maçı kazanacağımızdan şüphem bile yoktu. Beni Avrupa ilgilendirmiyor çünkü bizim Türk takımlarımızın geninde o yok. Hepsi ayrı bir beceriksizlik. Fenerbahçe derhal mourinho ile yolları ayırıp kaliteli bir Türk hocayla şampiyonluk kovalamalıdır. Yapı, şike falan hepsi yalan ve delavere.