2024 AYT sözel nasıldı?

Hocam edebiyatın paragraf soruları çok uzun oluyor ve zaman sıkıntısıyla yapamıyorsun. Bide heyecandan okuduğunu da anlayamıyorsun.

Edebiyatta maalesef çıkınca çok büyük pişmanlık yaşadım, keşke edebiyat daha fazla çalışsaydım. Çok zorladı beni.

Bu sınavdan pek ümidim yok sürem yetmedi ve matematik sorularını görünce aklımı kaybettim.

Ben edebiyat 6 soru çözdüm sadece oda paragraf sorularıydı onun dışında sos 1 ve sos 2 çözdüm.

Sayısala dokundun mu?

Edebiyatta özellikle sınavdan 1 2 gün önce tekrar ettiğim bilgiler bayağı işime yaradı nokta atışı gibi geldi 1 boşum var. Tarihte 1 tane kimsenin yapamayacağı soru koymuşlar her zamanki gibi onun dışında kolaydı, coğrafya da Türkçe okuma yazman varsa yapacağın şekildeydi. Sos2 için felsefe bildiğin paragraftı 1 2 direkt bilgi sorusu dışında. Matematikte soru tipleri ve öğrencilerden beklenti değişmiş gibi duruyor. Fen bakmadım ama kimyanın boru klasmanında olduğunu duydum arkadaşlarımdan. Herkese geçmiş olsun.

Bu arada sos2 din kültürü gerçekten iyiydi. 1 Soru işaretleyebildim sadece. Sosyal beleş net değildi bu YKS için.

Edebiyatla falan alakası olmayan hayatında hiç bu bölümleri çalışmamış birisi olarak edebiyat sos1 sos2 bölümünden 70 tane işaretledim 33 soru 1. kısım 37 tane ikinci kısım. (Fen kısmında 33 tane işaretledim kalan az sürede sözel kısma baktım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı