2024 bilgisayar mühendisliği sıralamaları ne olur?

Hocam yanıtladığınız için teşekkürler. Biraz tereddüteydim en azından rahatladım biraz.

@Trend37 hocam kiralar normal değil mi ya? Pahalı dediğinize göre daha ucuz yerler de var herhalde?

@aabcc bence de hocam. Elektrik-elektronik ya da makine seçmek daha mantıklı geliyor. Bilgisayar alanındaki gelişmenizi yükseköğrenimden bağımsız da yapabiliyorsunuz zaten.

Hocam yanıtladığınız için teşekkürler. Biraz tereddüteydim en azından rahatladım biraz.

@Trend37 hocam kiralar normal değil mi ya? Pahalı dediğinize göre daha ucuz yerler de var herhalde?

@aabcc bence de hocam. Elektrik-elektronik ya da makine seçmek daha mantıklı geliyor. Bilgisayar alanındaki gelişmenizi yükseköğrenimden bağımsız da yapabiliyorsunuz zaten.
EEM'den yürüyüp yapmak daha mantıklı, pek iç açıcı durmuyor bilgisayar ODTU olmadığı sürece.

EEM'den yürüyüp yapmak daha mantıklı, pek iç açıcı durmuyor bilgisayar ODTU olmadığı sürece.
Yığınla öğrenci alımı var bu bilişim sektöründe ayrıca bir sürü bölüm açılıyor. Hadi hayırlısı. EEM seçmek daha mantıklı bilgisayarların temeli elektroniğe dayanıyor zaten. Bit kavramı vs.

Hocam yaşadığım yerde normal evler 5-6k falan da ondan sitem etmiştim. Ama büyükşehir sonuçta malum yüksektir kiralar.

Full kolpa sıktım bu arada, konu hayvan gibi tıklama aldı.
GTÜ övdüğüm bir sürü mesaj vardı, millet de denk gelir tercih eder diye sonradan kötüledim bilerek.

Gebze Teknik şahane bir üniversite, her açıdan bana ideal. Kampüsünü ben beğendim, içinden marmaray geçiyor bir atlıyorsun Avrupa yakasındasın. Kimsede olmayan bir nimet bu.

Bölüm başkanı, yüksek lisans yapan bir hanım abla ve ilgili bir hoca ile konuşabilme fırsatım oldu. Tamamıyla memnun kaldım. Arkadaş ile ilk tercihimize direkt GTU yazdık.

Tek dezavantaj olabilecek yanı sınavların zorluğu olabilir, diploma için değecekse sorun yok.

GTÜ-Ankara-IYTE-Ege-ETÜ olarak yaptım.

Tam 1K fark var, 9764 ile kapatmış geçen sene. 8764 yaptım ben. Gelir umarım. Bekliyoruz :)

Hocam aslında Bilgisayar ve Makine bölümlerine baktığımda kontenjanlar düştü gözüküyor ama teker teker bakınca üniversitelere çoğu +5 olmuş. Bu da ayrı kafa karıştırıyor. Ama gelecek hocam 😌

Hocam aslında Bilgisayar ve Makine bölümlerine baktığımda kontenjanlar düştü gözüküyor ama teker teker bakınca üniversitelere çoğu +5 olmuş. Bu da ayrı kafa karıştırıyor. Ama gelecek hocam 😌
Abi sen çok kasıyorsun gelmezse gelmez de sana o zaman bakmıştık geliyordu sanki. Bir şeyi çok istersen olmuyor akışına bırak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı