2020 LGS'de pandemi yok muydu 2021 de mi vardı? Ama 2019 ile alakasız bence.Merhaba sosyal üyeleri. Herkes 2024 LGS'nin 2020 ile benzer olduğunu söylemiş. Bence yüzdelikler 2019 yılına daha yakın. Siz ne düşünüyorsunuz?
(Karıştırmışım ,2019 kolay olandı.)Ben 2020 yılında girdim, çalışmam boyunca tamamen 2019 soruları ile çalışmıştık. Hocam bence 2019 LGS gibi olamaz hiçbir sınav, o matematik soruları bu sene yapılan ile bir değildir eminim. Yüzdelik dilimler de dahil.
2021 çok zordu hocam. Onunla karıştırdınız heralde.(Karıştırmışım ,2019 kolay olandı.)
Bence gelir. Sen yine ilk sıraya yaz istediğin okulu.Hocam konuyu açma nedenim istediğim lisenin 2019 yılı yüzdelikleri dışında bütün yıllara göre gelmesi. Bütün yıllara göre yüzdeliğimi hesapladım bütün yıllarda geliyor ama 2019 yılında gelmiyor. Sizce gelir mi?
Zaten öyle yaptım. Ama bu konularda çok takıntılı biriyim.Bence gelir. Sen yine ilk sıraya yaz istediğin okulu.
Merhaba sosyal üyeleri. Herkes 2024 LGS'nin 2020 ile benzer olduğunu söylemiş. Bence yüzdelikler 2019 yılına daha yakın. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam ama 2019 senesinin yüzdelikleri bu seneyle aşırı yakınHocam 18 ve 19 LGS alışma süreciydi hem okullar hem de öğrenciler adına bu yıllara çok dikkat etmemeniz öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.