Açıklar mısınız neden gelmezHiçbir şey fark etmez maalesef.
Açıklar mısınız neden gelmezHiçbir şey fark etmez maalesef.
Açıklar mısınız neden gelmez
4000 kişilik fark nerde var tam anlamadımHocam aşağı yukarı 4000 kişilik bir fark var sizin yüzdeliğiniz ile istediğiniz okul arasında gelme ihtimali sadece deprem bölgesinden dolayı olabilir onun dışında bu 4000 kişilik farkın kapanması imkansız gibi bir şey.
2019 senesi dışında bütün senelere göre geliyor bu sene neden gelmesinHocam aşağı yukarı 4000 kişilik bir fark var sizin yüzdeliğiniz ile istediğiniz okul arasında gelme ihtimali sadece deprem bölgesinden dolayı olabilir onun dışında bu 4000 kişilik farkın kapanması imkansız gibi bir şey.
4000 kişilik fark nerede var tam anlamadım
Hocam birkaç gün içinde göreceksiniz zaten bu kadar kasmaya gerek var mı?4000 kişilik fark nerde var tam anlamadım
2019 senesi dışında bütün senelere göre geliyor bu sene neden gelmesin
Hocam nedense çok kasıyorum. Nedenini ben de bilmiyorumSizin yüzdeliğiniz 2,28 istediğiniz okul 1,72 arada 0,4 fark var bu farkta 4000 kişiye tekabül ediyor. Ama az önce baktım muhtemelen deprem bölgesi olduğu için kesin gelecek.
Hocam birkaç gün içinde göreceksiniz zaten bu kadar kasmaya gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.