2024 TYT için test kitap önerileri

Kimya: Orbital veya Miray
Fizik: Bilgi Sarmal veya 345
Biyoloji: Biyotik
Türkçe: Seviyeniz iyi ise direkt denemelerle başlayın. Deneme önerilerim ise Hız ve Renk, Bilgi Sarmal, 345, 3D
Matematik: 345 veya 3D. Tavsiyem 3D, diğerlerine göre daha kısa sürede biter.
Sosyal: Deneme ile gidin, yanlış çıktıkça soru çözümünden izleyip düzeltirsin. Bilgi Sarmal sosyal denemeleri hem çözüm hem soru tarzı olarak beğeniyorum.
Geometri: Yalnızca Bilgi Sarmal ile +6 net yapabilirsiniz.
Kolay gelsin. Bu yayınlar genel olarak kolay-orta, TYT denemelerde hallediliyor ayrıca bilginize.

Kimya: Orbital veya miray.
Fizik: Bilgi Sarmal veya 345.
Biyoloji: Biyotik.
Türkçe: Seviyeniz iyi ise direkt denemelerle başlayın. Deneme önerilerim ise hız ve renk, Bilgi Sarmal, 345, 3D.
Sosyal: Deneme ile gidin, yanlış çıktıkça soru çözümünden izleyip düzeltirsin. Bilgi Sarmal sosyal denemeleri hem çözüm hem soru tarzı olarak beğeniyorum.
Kolay gelsin. Bu yayınlar genel olarak kolay-orta, TYT denemelerde hallediliyor ayrıca bilginize.

Hocam 3D TYT mat nasıl kolay-orta oluyor Bilgi Sarmal geometri de aynı şekilde ikisinin de en az orta-zor arasında olması gerekir.

@aseiuzmein genel olarak dedim hocam, ayrıca 3D bu sene geçen senelere nazaran orta seviyede. Bilgi Sarmal geometri de herkes ilk kaynak olarak çözüyor, en azından çevremde böyle. Bilmiyorum hocam, birazcık fazla kaçmış olabilir ama bence içerdikleri testlerde dağılım yapılırsa iki kaynak da orta seviye oluyor.

Kimya: Orbital veya miray.
Fizik: Bilgi Sarmal veya 345.
Biyoloji: Biyotik.
Türkçe: Seviyeniz iyi ise direkt denemelerle başlayın. Deneme önerilerim ise hız ve renk, Bilgi Sarmal, 345, 3D.

3D-orbital? Kolay? Hocam dalga mı geçiyorsunuz?
3D'nin çoğu kaynağı en zor 3 kaynaktan birisidir.
Orta seviyede sadece 345 iyidir. FKB önerilerinde tek fizik kötü. Onda da 345+esş denemeleri yeterli.

@aseiuzmein genel olarak dedim hocam, ayrıca 3D bu sene geçen senelere nazaran orta seviyede. Bilgi Sarmal geometri de herkes ilk kaynak olarak çözüyor, en azından çevremde böyle. Bilmiyorum hocam, birazcık fazla kaçmış olabilir ama bence içerdikleri testlerde dağılım yapılırsa iki kaynak da orta seviye oluyor.

Hocam Bilgi Sarmal geometriyi bitirdim ve şunu söyleyebilirim ki layıkıyla bitiren biri üzerine 3D TYT geometri atarsa neredeyse çözemeyeceği soru olmaz.

3D'nin çoğu kaynağı en zor 3 kaynaktan birisidir.
Orta seviyede sadece 345 iyidir. FKB önerilerinde tek fizik kötü. Onda da 345+esş denemeleri yeterli.

Hocam orbital gereksiz kolay bir yayın ben genelde TYT kimya için Bilgi Sarmal veya 345e ek olarak aydın öneriyorum.

Arkadaşlar yeni başladım çalışmaya konuları henüz bitmedi. Her konu sonrası çözmem için istiyorum. Bana sadece test kitabını önerirseniz daha iyi olur.

Hocam konular bitmese bile sınavda iyi yapmak istiyorsanız şu aralar deneme çözmek zorundasınız.

Hocam Bilgi Sarmal geometriyi bitirdim ve şunu söyleyebilirim ki layıkıyla bitiren biri üzerine 3D TYT geometri atarsa neredeyse çözemeyeceği soru olmaz.

Hocam orbital gereksiz kolay bir yayın ben genelde TYT kimya için Bilgi Sarmal veya 345e ek olarak aydın öneriyorum.

Hocam konular bitmese bile sınavda iyi yapmak istiyorsanız şu aralar deneme çözmek zorundasınız.

Orbital kolay bir yayın değil. Orbital+aydını sindire sindire bitiren adam işi bitirir.

Arkadaşlar yeni başladım çalışmaya konuları henüz bitmedi. Her konu sonrası çözmem için istiyorum.
Kral direkt orta isteyince onları yazdım, kusura bakma. O zaman:
Kimya: Miray
Biyoloji: Biyotik
Fizik: 345(son testlerini şimdilik çözmezsin)
Matematik: Bilgi Sarmal(yine aynı şekil son testleri şimdilik çözme) veya Toprak
Türkçe: Hız ve Renk soru bankası ile başlamıştım diye hatırlıyorum, Türkçe için pek soru bankası çözen biri değilim.
Sosyal: Deneme önerileri yine geçerli.
Üstteki dostumuza da yazdım hocam genel olarak belirtmişim. O kitaplar direkt zordan başlamıyor ve seviye seviye gidiyor. 3D'nin soru sistemini herkes biliyor zaten hocam. Ayrıca bu yayınları orta klasmana atmayacaksak diğer yayınları nereye koyacağız be.
Orbital bence başlangıç için muazzam bir kitaptır, hele hele bir sayısalcı için. Arkadaş sadece TYT diyince Miray önerdim zaten. Kimyada şahsen Orbital ve Palme çözen birinin TYT veya AYT'de kolay kolay soru kaçıracağını düşünmüyorum. Dışarıdan egoist ya da burnu havada biri olarak görünmemişimdir umarım. Hatam olduysa kusura bakmayın.
Siz de çözmüşsün hocam, Simülasyon Testleri harici ilk testlerle temeli atıp Sarmal ve Simülasyon testlerle işi bitirebilir. Sınava kalmış zaten kaç ay, büyük ihtimalle tek kaynaktan gider diye o yayınları yazdım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı