2024 yılında S21 FE alınır mı?

Bütçe
17.000TL
Fiyatını da düşününce çok iyi bence. Alınır da. iPhone 11'den daha ucuz ve çok daha iyi cihaz. Tabi kağıt üzerinde.
iPhone 11 ile niye karşılaştırma gereği duydunuz ki? iPhone 11 gerçekten rezalet bir cihaz. S21 FE'nin rakibi olamaz. Samsung'un Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası olduğundan çok daha ucuza çok daha kalitelisi alınabiliyor. Durum böyleyken iPhone'a para vermek bana göre çöpe para atmaktan farksız.
 
Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller. Telefon almayı planlıyorum 17.000 civarı bir bütçem bulunmakta ve Samsung S21 FE almayı düşünüyorum. Ürün 2. nesil olarak satışa sunulmuş sanırım içinde Snapdragon 888 işlemciyle geliyor (normalde Samsung Exynos 2100 işlemci ile geliyor). Samsung Exynos 2100'a göre telefonda daha iyi bir performans sunmaktaymış. Öğrenci indirimi ile 17.219TL'ye geliyor ve yanında Galaxy Buds 2 kulaklığı hediye gelmekte. Sizce 2024 yılında S21 FE almak mantıklı mı?

Eki Görüntüle 2074493

Hocam ben hediye kısmını görmemiştim. Hediye ile çok mantıklı bir fiyata geliyor zaten Buds 2 modelinin Samsung sitesindeki fiyatı 2800 TL bence gayet alınabilir bir cihaz.
 
Gündelik kullanım için tercih edilebilir, bütçeni zorlamaya niyetliysen S23 FE de iyi tercih olur.
Oyun oynamayı düşünüyorsan farklı alternatifleri değerlendirmelisin.
Başta S23 FE almayı düşünüyordum fakat ekran kasa oranı biraz canımı sıktı. Bütçemi zorlayamayacağımı fark edince S21 FE almaya karar verdim. Şuan indirim ile birlikte arada 4.000TL civarı fark var.

Telefon almam gerekiyor fakat babama yük olmak istemiyorum taksitle satan yer de yok galiba yasakmış.
Sanırım iyzico ile ödemeyi seçince İş Bankası kartına veya Akbank kartına vade farksız 2 taksit yapıyor.
 
Başta S23 FE almayı düşünüyordum fakat ekran kasa oranı biraz canımı sıktı. Bütçemi zorlayamayacağımı fark edince S21 FE almaya karar verdim. Şuan indirim ile birlikte arada 4.000TL civarı fark var.
S23 FE farklı üretim bandından geçmiş dâhâ verimli bir işlemciye sahip olmasına karşın Samsung tarafında kullanılan en büyük soğutma özelliğine de sahip ancak kalın çerçeveleri can sıkıyor.
Oyun oynamak gibi bir planın yoksa S21 FE işini görür.
 
Realme GT 2 12 GB RAM ve 256 GB hafızalı model daha ucuz, bir göz at derim.

Su geçirmezlik yok ama S21 FE gibi GT 2 de ısınıyor çünkü Snapdragon 888 biraz ısınan bir yonga.

Realme GT 2 kutusundan kaliteli bir kılıf ve ekran koruyucu uygulanmış bir şekilde telefon geliyor, kutudan çıkan 65W şarj aleti ile 30 dakikada şarj sağlıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı