2024 yılında Xbox Series S alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba sorum yukarıda bütçe olarak Series S makul gibi gözüktü çoğunluk hikayeli oyunlar oynayacağım Call of Duty serisi RDR ve Fortnite PUBG tarzı oyunlarda memnun eder mi ve 165Hz monitöre baglasam memnun eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Eklemeyi unutmuşum oyunlara Türkçe mod yapilabiliyor mu mesela RDR 2 de falan Türkçe desteği var mı biz ki mod ekliyecegiz?

Merhaba sorum yukarıda bütçe olarak Series S makul gibi gözüktü çoğunluk hikayeli oyunlar oynayacağım Call of Duty serisi RDR ve Fortnite PUBG tarzı oyunlarda memnun eder mi ve 165Hz monitöre baglasam memnun eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Eklemeyi unutmuşum oyunlara Türkçe mod yapilabiliyor mu mesela RDR 2 de falan Türkçe desteği var mı biz ki mod ekliyecegiz?
Xbox Series S bu dönemde fiyat performans olarak alınabilecek en iyi konsoldur bence. Alınabilir. Mod kurma hakkında bilgim yok ancak olacağını sanmıyorum.

Series S al 1080p 120fps te oyna krallar gibi. Her oyunda 120fps yok eyvallah ama en çok oynana oyunlarda var.

Call of Duty oynayacaksan mutlaka alınır. Bir de Gamepass yüklersin yeni black ops 6 ücretsiz olcak gamepass üyelerine.
Ben 4K 120 fps oynuyorum. Kaymak gibi akıcılık cam gibi görüntü. Tabi native 4K değil ama olduğu kadar bile yeter de artar.

İyi oyunlar

Mod yapamazsin, Türkçe yama yapamazsin. 165 Hz monitorun onemi yok oyunlarin cogu 30 FPS zaten. Oyunlarin cogunda klavye mouse destegi yok.

Saçma sapan konuşma nerede çoğu oyun 30 FPS? O çoğu dediğin kısım eski nesil oyunlar olmasın? Eski nesillerde 30 FPS vermesi normal çünkü eski nesile göre optimize ettiklerinden eski nesiller 30 FPS eğer oyunlara upgrade gelse o oyunlar 60 FPS verir. PlayStation dada aynı durum mevcut.

Saçma sapan konuşma nerede çoğu oyun 30 FPS? O çoğu dediğin kısım eski nesil oyunlar olmasın? Eski nesillerde 30 FPS vermesi normal çünkü eski nesile göre optimize ettiklerinden eski nesiller 30 FPS eğer oyunlara upgrade gelse o oyunlar 60 FPS verir. PlayStation dada aynı durum mevcut.

Konu 2024 de kaldı dostum artık vazgeçtim yeni bir sistem topladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı