2024 YKS'de mezuna kalınır mı?

Makaleler
17
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
Meslek
Espiri mühendisi
Merhaba arkadaşlar. 2024 YKS'de mezuna kalınır mı?

Dostum YKS'ye daha girmedin. Şu an bu düşünülmesi gereken bir şey degil. 0 bile olsan şu an elinden geleni yaparak o sınava girmen lazım. 3 günse 3 gün. Çok şey değiştirir. Sen elinden geleni yap sonrası istedigin sonuç gelmezse çaren olmaz mezuna kalırsın. Ama şu yaptıgın 3 günkü çalışma sana hem motive olur hem de çalışabildiğini görerek kendine inancın artar. Kim bilir belki de çok iyi konulara çalışırsın sınavda onlar denk gelir ve başarırsın. Bol şans.

Kendine güveniyorsan, sağlam çalışacaksan bir sene yeniden denemekten zarar gelmez. İstediğin mesleği yapmak daha önemli. Ama ben sınav sonucum geldikten sonra değerlendirdim, kendime güvenmiyordum çünkü yeterince çalışmadığım için istediğim yer gelmemişti ve seneye de çalışmayacak gibiydim. Bu yüzden mezuna kalmamayı tercih ettim. Kendini iyi değerlendirmen önemli.

3 günlük çalışma çok şey katsaydı sene başından beri ders çalışmazdık. Boş ümit vermeyin milletin hayaliyle oynamayın.

Ben 3 günlük çalışma bu sene kazanmanı sağlar demiyorum hocam dikkat ederseniz. Kimsenin hayaliyle oynamıyorum. Çok şanslı olursa çalıştığı yerden gelirse belki istediği şey gelir diyorum. Bu üç günlük çalışmanın katçağı şey ona motive ve öz güven olacak gelecek yıl için. Sınava 3 gün varken olmayacak zaten deyip salması ona hiçbir şey katmaz.

Ben 3 günlük çalışma bu sene kazanmanı sağlar demiyorum hocam dikkat ederseniz. Kimsenin hayaliyle oynamıyorum. Çok şanslı olursa çalıştığı yerden gelirse belki istediği şey gelir diyorum. Bu üç günlük çalışmanın katçağı şey ona motive ve öz güven olacak gelecek yıl için. Sınava 3 gün varken olmayacak zaten deyip salması ona hiçbir şey katmaz.

Haklısınız. Gidip AYT fen Full tekrar videosu izleyeyim bari aklıma bir şeyler gelsin :/. Kusura bakmayın bipolar gibi bir şey oldum bu sınava çalışmaya başlayalı. Çabuk parlıyorum çabuk sakinleşiyorum. Ters konuşmuş olmama rağmen sakinliğinizden ve kibarlığınızdan ödün vermediğiniz için sizi tebrik ederim.

Haklısınız. Gidip AYT fen Full tekrar videosu izleyeyim bari aklıma bir şeyler gelsin :/. Kusura bakmayın bipolar gibi bir şey oldum bu sınava çalışmaya başlayalı. Çabuk parlıyorum çabuk sakinleşiyorum. Ters konuşmuş olmama rağmen sakinliğinizden ve kibarlığınızdan ödün vermediğiniz için sizi tebrik ederim.

Sorun yok dostum olur böyle şeyler. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Sana da bol şans dilerim umarım istediğin yerlere gelirsin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı