2024 YKS'de mezuna kalınır mı?

Bence mezuna kaldım diyorsan şimdiden çalışmaya başla öyle eylül'de başlayacağım vb işlerine girme. Çünkü istediğin sıralama kolay bir sıralama değil ve çok yüksek sıralamadan mezuna kalanlarla yarışacaksın onlara fark atmak aradaki farkı kapamak için sınavdan hemen sonra çalışmaya başla.

Hocam bence en azından 1 ay ara vermek bıkkınlık oluşmaması için yararlı olacaktır.

Hocam bence en azından 1 ay ara vermek bıkkınlık oluşmaması için yararlı olacaktır.
Bence en kötü ihtimal düşük tempo günde 6 saat civarı çalışması gerekir ki seneye yüksek sıralamaları garantilesin. Yani sonuçta yaz tatilinde çalışkan olan bu senenin 11.sınıfları ara vermiyor çalışmaya devam ediyor.

Kolay gelsin sana da, hangi bölüm Yeditepe için? Şu anki sıralaman ne bir de, ucundan mı bırakıyorsun yani mezuna?
Bu arada bence de sanji>zoro.

2023 ve 2022 YKS çözdüm TYT 90 AYT 50 civarı geliyor. AYT'ye geç başladığım için böyle oldu herhalde özellikle kimyadan eksiklerim var.

Hocam en iyisi ace dir. (tartışmaya kapalı)

Bence en kötü ihtimal düşük tempo günde 6 saat civarı çalışması gerekir ki seneye yüksek sıralamaları garantilesin. Yani sonuçta yaz tatilinde çalışkan olan bu senenin 11.sınıfları ara vermiyor çalışmaya devam ediyor.

Deneme çözmek de mantıklı olabilir günlük 1 TYT 1 AYT konuları unutmamak için.

2023 ve 2022 YKS çözdüm TYT 90 AYT 50 civarı geliyor. AYT'ye geç başladığım için böyle oldu herhalde özellikle kimyadan eksiklerim var.

Hocam en iyisi ace dir. (tartışmaya kapalı)

Deneme çözmek de mantıklı olabilir günlük 1 TYT 1 AYT konuları unutmamak için.
Usta yarın buradayım.
Düşündüm de bu sene yığılma olması daha iyi. Çünkü 2021 gibi zor olduğunda daha yüksek sıralamalara OBP eşitsizliği olmadan çıkılabiliyor. Yani mezuna kalanlar için 2025'in 21 tarzında olması daha karlı. Ama içimden bir ses bu sene de 21 usulünde döşeyip seneye yumuşak tondan sorup çığ gibi sıralamayı yığacaklar diyor. Umarım aksi olur.
Uğrarım arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı