2024 YKS'ye nasıl çalışılmalı?

Flawei

Centipat
Katılım
12 Ocak 2023
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese hayırlı forumlar. 12. sınıfa geçtim bu ay TYT başlayıp en kısa sürede bitirmeyi hedefliyorum. Eşit ağırlık öğrencisiyim hedefim 150-200k arası. Temelim çok iyi değil. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım hangi kaynaklar kullanmalıyım hangi ders kanallarını takip etmeliyim? Bütün önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
 
Günde 25 saat çalışan elemanları görünce çalışaşım gelmiyor valla hocam.
Sonu güzel oluyor be hocam biz evin yolunu unutmuştuk bayağı. Tamamen eğlence odaklı her gün farklı yerde farklı şeyler yapıyorduk evlere 3te falan geçiyorduk. Eskiden bu yana arkadaş olduğumuzdan da sorun olmuyordu.
 
TYT-AYT Matematik dersi için Mert Hoca'nın kamp videolarını öneririm. Matematik için bir başka hoca da Rehber Matematik olabilir. Onun da güzel anlattığını söyleyenler var fakat bana Mert Hoca daha uygun geldi. Edebiyat için de Benim Hocam kanalından Kadir Gümüş güzel anlatıyor.

Gerçekçi konuşmak gerekirse, temeli olmayan biri için ilk yılında 150k EA yapmak hiç kolay değil. Ama sıkı ve düzenli çalışmayla da olmayacak şey değil. Hedefiniz tam olarak hangi bölüm, hangi lisede okuyorsunuz gibi bilgileri yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.
 
Benim tek önerim planlı ve çok çalışmak olacak. Çok basit bir öneri ama başka bir yolu yok. 2024 yks hepsinden daha farklı olacak. Öğrenci sayısı çok fazla ve mezunları çok manyak.
 
Benim tek önerim planlı ve çok çalışmak olacak. Çok basit bir öneri ama başka bir yolu yok. 2024 yks hepsinden daha farklı olacak. Öğrenci sayısı çok fazla ve mezunları çok manyak.

Bu yığılma nerden kaynaklanıyor peki?

Ben de dilden gireceğim dilim çok iyi ama tyt'de yardıma ihtiyacım var. Özellikle matematik ile ilgili ciddi taktik ve tavsiyeye ihtiyacım var. Nasıl, nerden çalışmalıyım?
 
Öncelikle yığılma vs. yok kendinizi kaldırmayın. Yığılma var lafını her sene kesin görürüm. Her sene yığılma var nasılsa. Çalışın arkadaşlar bırakın sınava kaç kişinin gireceğini. Kendinizle yarışın.
 
Yetişmez diyenlere bakmayın hocam. Eğer gerçekten geleceğinizi düşünüyorsanız 150-200k gibi sıralamaları bırakın ilk 30k bile yaparsınız önemli olan motivasyonu kaybetmemek ve disiplinli çalışmak.
 

Geri
Yukarı