2024'de yazın çalışarak PC alınır mı?

Deneyimlik bir şey yok mu? Tarlada çalışmak o kadar kolay değil herkes köyde yetişmiyor zamaninda bizde çalıştık yayla da. 9 ay evde oturupta 3 ay çalışmak o kadar kolay değil.
2 gün gittimi bacakları yok olur.

Para kolay kazanılmıyor dişini sıkması lazım yoksa 3 ay uğraşır durur akrabadan para almak için.
2 3 gün ağırır bacakları 4. gün alışır bende gittim kendim çalıştım ben de biliyorum ağrısını.
 
Biraz dişi sıkmak lazım. Deneyimlik bir şey yok 2 gün gittimi alışır. Ama eğer sıcakta çekemem diyorsa garsonluk vesaire yapsın veya valelik de yapabilir. 18 yaş altı o şekilde çalışan çok arkadaşım var. Bir tık da ağzının laf yapması lazım. Eğer çok konuşkan biri değilsen inşaata tarlaya gibi yerlere gidersen de yine iyi para alırsın. Ama acelem yok falanda diyorsan tanıdığının yanına da girebilirsin ama tarlada aldığının 4 de 1'ini verir sana.
Hayır dostum deneyim gerektiriyor. Orada yorulduğunda "ayol çavuş ben az oturuyorum" diyemez. Mecburi olarak çalışacak ve bu da onu zorlayacak. Deneyimi olursa zorlanmaz klasik rutin gibi gelir.
 
Hayır dostum deneyim gerektiriyor. Orada yorulduğunda "ayol çavuş ben az oturuyorum" diyemez. Mecburi olarak çalışacak ve bu da onu zorlayacak. Deneyimi olursa zorlanmaz klasik rutin gibi gelir.

Dostum durduğu yerde mi deneyim kazanacak güldürme beni :D gidip çalışacak deneyim kazanacak.
 
Hocam her birinize teşekkürlerimi sunarım.
Naçizane yorumlarınızı birebir okudum, tavsiyelerinizi de aldım.
Bizim buralarda tarla yevmiyeleri 600-700 TL arasında imiş, bizim şu tanıdıkla konuştuktan sonra onu da değerlendireceğim. Fakat her hâlükârda görülmektedir ki tarla işi daha yorucudur, o sebeple tercihim öyle çok düşük bir maaş olmazsa elektrikçiden yana olacaktır. Eğer ölmez sağ olursam inşallah, yaz ayın sonlarına doğru da bir konu açar sizden bütçeme sistem tavsiyeleri alır, yeni ve ilk sistemimi toplarım.
Hepinize tekrardan teşekkürlerimi sunar, hayırlı akşamlar / günler dilerim. Tekrardan ramazan-ı şerifiniz kutlu olsun.
<3<3<3
 

Yeni konular

Geri
Yukarı