2024'te En iyi tarayıcı hangisi?

opera en iyileri çok özellik var ama bana biraz fazla süslü geliyor sade sevdiğim için google chrome kullanıyorum gmail kullandığımdan kolay yönetebiliyorum ayrıca chrome eklentiler ile geliştirilebiliyor da
 
Bu konular harbiden sıkmaya başladı. Neredeyse tüm Chromium tabanlı tarayıcılar aynı. Hepsi de kullanılabilir. Ben aktif olarak Chrome kullanıyorum senkronizasyon için.
 
Opera GX'in özellikle sol panelini çok kullanıyorum. Whatsapp vs kenarda çok rahat geliyor bana özellikle Macbook'ta. Bir yavaşlama, çökme vs sorunu hiç yaşamadım diyebilirim. Ayrıca pencerede oynatma özelliği çok kullanışlı. Şifre kaydetme ve yönetme işleri de çok rahat.
 
Selam,
Hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum. Edge tercihim olurdu. Chorme kullanma sebebim çoğu kayıtlı bilgilerim burda ve taşımaya üşeniyorum açıkçası. (Açıkçası hepsini kendiniz deneyip daha sağlıklı fikir sahibi olabilirsiniz.)
İyi günler dilerim.
 
Bir seneyi aşkında Vivaldi kullanıyorum RAM kullanımı diğerlerine tarayıcılara göre daha az toolbar ı tamamen özelleştirebiliyorsun ve aşırı kullanışlı. Tek eksiği VPN yok :)
 

Geri
Yukarı