2024'te iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
20000

Fatih053

Centipat
Daha fazla  
2.el temiz iPhone 12 Pro buldum 20k alınır mı? Yoksa başka tercihlerde mi bulunmaliyim. (iPhone 12 değil 12 Pro yanlış yazmışım)

Son düzenleme:
Eğer IOS'a alışık iseniz alınabilir ama bütçe varsa S23'e de bakılabilir. Yoksa 2. el S23'lerde bir seçenek.

Arkadaşın dediğinde bir yanlışlık göremiyorum.
Kendi fikrimi belirttim sadece. Forumda bir güruh var, bütçe 20k olunca 2 cihaz önermekten öteye kelam edemiyor.

Kendi fikrimi belirttim sadece. Forumda bir güruh var, bütçe 20k olunca 2 cihaz önermekten öteye kelam edemiyor.

Hocam doğru diyorsunuz fakat bu bizim değil doğru düzgün telefon çıkaramayan markaların suçu. Samsung o kadar tahta kuruldu ki her fiyat bandında F/P telefonu var. Bende dediğiniz gibi kendimi sorguluyorum önerirken Samsung dışında telefon yok mu diye. Ama yok maalesef.

Çinli firmalarında o bütçelerde tonla cihazı var. İmei kaydı yaptırıp kaçak alırsan daha üst cihazlar bile alabiliyorsun 20k ya.

Çinli önyargısı kırılamıyor ama kutusuna 1 tane kablo koyup gönderen ZAMsung hala tek öneri olunca ben sinir oluyorum. :)

Çinli firmalarında o bütçelerde tonla cihazı var. IMEI kaydı yaptırıp kaçak alırsan daha üst cihazlar bile alabiliyorsun 20k ya.

Çinli önyargısı kırılamıyor ama kutusuna 1 tane kablo koyup gönderen zamsung hala tek öneri olunca ben sinir oluyorum. :)

Hocam komik olan tarafta o ya zaten. 20 k ya aldığın telefonda reklam olması. Ayrıca Xiaomi'nin ürünleri kamera değil performans odaklı. 20k ya alacagin Samsung'un kamerası Xiaomi'den iyidir. Yine güncelleme, arayüz gibi konularda da önde. Xiaomi'nin F/P ürünleri genellikle performans odaklı oluyor ve bir müddet sonra performansları düşüyor. Milletde genel olarak ön yargı var ama yanlış bir o yargı değil. Çevremdekilerin tecrübelerinden de biliyorum.

Hocam komik olan tarafta o ya zaten. 20 k ya aldığın telefonda reklam olması. Ayrıca Xiaomi'nin ürünleri kamera değil performans odaklı. 20k ya alacagin Samsung'un kamerası Xiaomi'den iyidir. Yine güncelleme, arayüz gibi konularda da önde. Xiaomi'nin F/P ürünleri genellikle performans odaklı oluyor ve bir müddet sonra performansları düşüyor. Milletde genel olarak ön yargı var ama yanlış bir o yargı değil. Çevremdekilerin tecrübelerinden de biliyorum.
Söz konusu uzun ömre dayalı performans ise iphone alayının içinden geçer hocam o zaman. Yenilenmiş 6s aldım, 9 yıllık cihazın çektiği resmi görsen şaşar kalırsın. :) Performans desen AA-AAA oyun oynatmaz ama ufak tefek oyunlarla da eğlendirir seni. Yani 9 yıllık bir android koyun karşısına, ezsin geçsin. :)

Bu mantıkla 12 Pro daha iyi tercih olur.

Söz konusu uzun ömre dayalı performans ise iPhone alayının içinden geçer hocam o zaman. Yenilenmiş 6S aldım, 9 yıllık cihazın çektiği resmi görsen şaşar kalırsın. :) performans desen AA-AAA oyun oynatmak ama ufak tefek oyunlarla da eğlendirir seni. Yani 8 yıllık bir X model cihaz yok hala yaşayan bence.

Bu mantıkla 12 Pro daha iyi tercih olur.

Doğrudur hocam. Ama o dediğiniz devir iPhone 13 çıkana kadardı. Artık Android'lerde uzun ömürlü. Daha optimize ve çok daha güçlü işlemciler var ve 6 7 sene güncelleme alabiliyorlar. Yani bir sıkıntı çıksa diğer güncellemede değiştirebiliyorlar. Benim düşüncem S23 12 Pro'dan daha uzun ömürlü şu an için düşünürsek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı