FNT
Hectopat
Böyle bir kol buldum f710 dan daha iyidir. (kabloluymuş şimdi gördüm)
Katılıyorum, 2-3 gün önce 800 küsur liraydı depozitle falan 1000 küsur oluyordu çok söyledim gamepad almak isteyenlere stok bitmiş bile.Ultimate C varken alınmaz.
Çok iyi fiyatmis keşke görseydim.Katılıyorum, 2-3 gün önce 800 küsur liraydı depozitle falan 1000 küsur oluyordu çok söyledim gamepad almak isteyenlere stok bitmiş bile.
Ultimate C varken alınmaz.
1. ergonomik değil.
2.kablosuz bağlantısının kopmalar yaşadığını söylüyorlar.
He bütçe düşükse illa bu tip bir şey alınacaksa F310 alırım bunu almam.
peki, ne önerirsin kontrolcü olarak?
![]()
MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki, ne önerirsin kontrolcü olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.