2024'te PlayStation 4 alınır mı?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
Yıl 2024'teyız, 2.el olarak PlayStation 4'ler ortalama 7kya satılıyor. Sizce bu fiyata almaya değer mi? Arkadaşım 6kya satıyordu oyunlarla birlikte. Hala satıyor ise ve almak mantıklı ise alabilirim. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

6k piyasaya göre iyi bir fiyat, arkadaşına da yardımcı olmak amacıyla alabilirsin.

6k oyunla birlikte güzel fiyat ben 7k'ya oyunsuz veriyorum. Şunu da düşünün çok uzun vadeli bir araç değil, yeni oyunlar çıkmıyor artık pek. Fakat alıp Playstation özel oyunlarını bitirmek için ve genel olarak bir multimedya aracı olarak kullanmak için gayet iyi bir seçenek.

6K oyunla birlikte güzel fiyat ben 7K'ya oyunsuz veriyorum. Şunu da düşünün çok uzun vadeli bir araç değil, yeni oyunlar çıkmıyor artık pek. Fakat alıp PlayStation özel oyunlarını bitirmek için ve genel olarak bir multimedya aracı olarak kullanmak için gayet iyi bir seçenek.

Hocam 6kya PlayStation 4 mü mantıklı olur yoksa Xbox Series S mi daha mantıklı olur ama fiyatını bilmiyorum Xbox'un.

Hocam 6kya PlayStation 4 mü mantıklı olur yoksa Xbox Series S mi daha mantıklı olur ama fiyatını bilmiyorum Xbox'un.
XBOX alıp satamazsınız kolay kolay değeri çok düşer. PS4 alınca bir de Playstation Plus aboneliği alırsanız 1 senede tonla oyun denemiş olursunuz, oyunların ortalama kalitesi XBOX Game Pass'den daha yüksek.

Xbox Series Gamepass oyunlarını abartıyorlar. Aynı fiyatsa Series S daha güçlü yeni çıkan oyunları oynarsın en az 3-4 yıl boyunca ama 1080p 'de bile zorlandığı oluyor adaptive resolution kullanıyor. Ps4 ile hiç oynamadıysan benim gibi al Plus'u Uncharted - TLOU - GOW - RDR ( çıkıp giriyor) - Heavy Rain - Detroit bunların alayını bitir. Sonra kalanlarıda oyna para biriktirirsin bir yandan dediğim oyunlar bitince satıp Ps5 veya Ps6 geçersin çıktığı zaman.

Bence Xbox Series X daha mantıklı olur hocam.
Hocam şuan sizce Gamepass mi daha iyi yoksa Plus mu ? Tarafsız olarak söyler misiniz Series X nasıl daha mantıklı PS5 'den o bütçeye çıkacaksa. Series S satıp Ps5 geçen biri olarak söylüyorum bunu.

Xbox Series Game Pass oyunlarını abartıyorlar. Aynı fiyatsa Series S daha güçlü yeni çıkan oyunları oynarsın en az 3-4 yıl boyunca ama 1080P'de bile zorlandığı oluyor adaptive resolution kullanıyor. PS4 ile hiç oynamadıysan benim gibi al Plus'u Uncharted - TLOU - GoW - RDR ( çıkıp giriyor) - Heavy Rain - Detroit bunların alayını bitir. Sonra kalanları da oyna para biriktirirsin bir yandan dediğim oyunlar bitince satıp PS5 veya PS6 geçersin çıktığı zaman.

Hocam şu an sizce Game Pass mi daha iyi yoksa Plus mu? Tarafsız olarak söyler misiniz Series X nasıl daha mantıklı PS5'ten o bütçeye çıkacaksa. Series S satıp PS5 geçen biri olarak söylüyorum bunu.

İkisinin de ayrı ayrı özellikleri var ama Game Pass'ın bir tık daha II olduğunu söyleyebiliriz bence.
Çünkü Game Pass beraberinde birçok oyun getiriyor+Oyunlarda ayrıcalık tanınıyor sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı